Fer una enquesta a Google Meet

Important: les enquestes a Google Meet estan disponibles en aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
  • Subscriptor de Workspace Individual

Consell: els administradors de Workspace poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Fer una enquesta en una videotrucada

Per als moderadors d'una reunió:

Com a moderador d'una reunió, pots crear enquestes perquè els participants hi votin. Un cop finalitza la reunió, el moderador rep automàticament un correu electrònic amb l'informe dels resultats de l'enquesta. L'informe inclou els noms i les respostes dels participants.

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Crear una enquesta

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Enquestes.
  2. Fes clic a Inicia una enquesta.
  3. Introdueix una pregunta i afegeix opcions de resposta.
  4. Tria una d'aquestes opcions:
    • Per publicar l'enquesta, fes clic a Inicia.
    • Per desar l'enquesta i poder publicar-la més tard, fes clic a Desa.
      Consell: les enquestes que deses es mostren a Enquestes durant la videotrucada. Quan la trucada finalitza, totes les enquestes se suprimeixen permanentment. Els moderadors de la reunió reben un informe de les enquestes per correu electrònic al final de la reunió.

Moderar una enquesta

1. A la reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Enquestes.
  2. Opcional: si vols que els participants vegin els resultats d'una enquesta, fes clic a Activa "" al costat de "Mostra els resultats a tothom".
  3. Opcional: per tancar una enquesta i no permetre respostes, fes clic a Finalitza l'enquesta.                                                                              Consell: els participants encara podran veure l'enquesta.
  4. Per suprimir permanentment una enquesta de la llista d'enquestes, fes clic a Suprimeix "".                                                                              Consell: ningú no pot veure les enquestes suprimides.

Consultar l'informe d'una enquesta

Un cop finalitza la reunió, el moderador rep un correu electrònic amb l'informe dels resultats de les enquestes que s'hi hagin fet. L'informe inclou els noms i les respostes dels participants de la reunió.

1. Obre el correu electrònic amb l'informe de l'enquesta.
  2. Fes clic al fitxer adjunt.

Per als participants d'una reunió:

Com a participant d'una reunió, pots enviar respostes a una enquesta.

Quan el moderador iniciï una enquesta, rebràs una notificació a la reunió. Assegura't d'enviar la teva resposta abans que finalitzi l'enquesta o la reunió.

1. En una reunió, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats and then fes clic a Enquestes.
  2. A l'enquesta, selecciona la teva resposta and then fes clic a Vota.
    Consell: després de fer clic a Vota, no podràs canviar la teva resposta.