Rekk opp hånden i Google Meet

Du kan rekke opp hånden i Google Meet for å vise moderatoren at du ønsker å si noe.

Om moderatorer

Den som planlegger eller starter et møte, blir vert for møtet. Hvis du overfører et møte til – eller planlegger et møte i – en annen persons kalender, kan det hende at den andre personen blir vert for møtet. Som standard har hvert møte kun én møtevert, men du kan legge til opptil 25 medverter når du har blitt med i møtet.

Moderatorer mottar varsler for hender som rekkes opp, i samme rekkefølge som de rekkes opp i. Når en deltaker har snakket eller stilt et spørsmål, kan du ta ned hånden til deltakeren, slik at andre kan snakke.

Rekk opp eller ta ned hånden

Når noen rekker opp hånden, blir alle deltakerne varslet. Ikonet for håndsopprekking vises i deltakerens speilvisning og vedkommende flyttes til hovedrutenettet, slik at moderatorene kan se deltakerne som har opprakt hånd.

Slik rekker du opp hånden:

1.  Rull ned til bunnen av skjermen og så klikk på Rekk opp hånden Hand Raise.

Slik tar du ned hånden:

1. Rull ned til bunnen av skjermen og så klikk på Slutt å rekke opp hånden Hand Raise.

Tips: Du eller moderatoren kan ta ned hånden din. Hvis moderatoren tar ned hånden din, blir du varslet om det. Hånden din tas ned automatisk hvis du snakker og ikke tar ned hånden. Du kan klikke på «Avbryt» for å holde hånden opprakt.

Ta ned hender som moderator

Når noen rekker opp hånden, ser moderatoren et varsel nederst i møtevinduet. For å lukke varselet, klikk på Lukk  eller Åpne køen

Du kan også åpne Folk-panelet for å se og ta ned hender:

1. Nederst til høyre klikker du på Folk People Tab.
  2. Rull til delen «Rekker opp hånden».
  3. Ta ned hånden til en deltaker ved å klikke på Slutt å rekke opp hånden Hand Raise ved siden av deltakeren.
  4. For å ta ned alle hendene, rull til delen «Rekker opp hånden» og klikk på Ta ned alle.
Tips: Hvis en moderator presenterer noe på en annen fane, og noen rekker opp hånden, hører moderatoren et lydvarsel.

Rekk opp hånden med bevegelsesregistrering

Viktig:

• Hvis du vil rekke opp hånden ved hjelp av bevegelsesregistrering, må du slå på kameraet og sørge for at funksjonen er slått på i innstillingene.
  • Denne funksjonen er tilgjengelig for:
    • Google Workspace Business Plus
    • Business Standard
    • Enterprise Essentials
    • Enterprise Plus
    • Enterprise Standard
    • Enterprise Starter
    • Education Plus
    • Teaching and Learning Upgrade-kunder
    • Google Workspace Individual-abonnenter

Du kan bruke en håndbevegelse for å rekke opp hånden i en videosamtale. Når du rekker opp hånden, vises et fremhevet ikon for håndsopprekking Hand Raise for alle deltakerne i samtalen.

Slå på bevegelsesregistrering for å rekke opp hånden:

1. I et møte klikker du på Flere alternativer og så Innstillinger .
  2. Klikk på Reaksjoner til venstre.
  3. Slå på Bevegelse for håndsopprekking.

Hvis du vil ta ned hånden, klikker du på Håndsopprekking Hand Raise.

Tips:

• Når du rekker opp hånden, ser du meldingen «Rekk opp hånden» et kort øyeblikk. Når du tar ned hånden mens meldingen vises, slås håndsopprekking av.
  • Denne funksjonen fungerer bare hvis én hånd er synlig, og den må være borte fra ansiktet og kroppen.
  • Hvis du er den som snakker i møtet, er bevegelsesregistrering slått av. Når du ikke er snakker lenger, slås bevegelsesregistrering på igjen.