Käden nostaminen Google Meetissä

Nostamalla kätesi Google Meetissä voit ilmoittaa moderaattorille, että haluat puheenvuoron.

Tietoja moderaattoreista

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai ajoitetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

Moderaattorit saavat ilmoituksen nostetuista käsistä nostamisjärjestyksessä. Kun osallistuja on saanut puheenvuoron tai esittänyt kysymyksensä, voit laskea hänen kätensä, jotta muut voivat puhua.

Tärkeää: Voit nostaa kätesi Google Meetissä, jos käytössäsi on Android-versio 6.0 tai sitä uudempi.

Käden nostaminen tai laskeminen

1. Napauta näyttöä ja sitten valitse Nosta käsi Hand Raise.
  2. Valitse, haluatko nostaa vai laskea kätesi.

Kun joku nostaa kätensä, kaikki osallistujat saavat siitä ilmoituksen. Käden nosto ‑kuvake näkyy myös osallistujan omassa kuvassa.

Vinkki: Käden voi laskea joko sen nostaja tai moderaattori. Jos moderaattori laskee kätesi alas, saat siitä ilmoituksen.

Käsien laskeminen (moderaattorille)

1. Napauta kokouksen nimeä vasemmasta yläkulmasta.
  2. Avaa Osallistujat-välilehti People Tab ja sitten vieritä Nostetut kädet ‑osioon.
  3. Napauta osallistujan nimen vierestä Laske käsi Hand Raise.