Jos haluat testata reaaliaikaisia tekstityskäännöksiä, rekisteröidy Meetin tekstityskäännösten betaohjelmaan.

Käden nostaminen Google Meetissä

Nostamalla kätesi Google Meetissä voit ilmoittaa moderaattorille, että haluat puheenvuoron.

Tärkeää: Käden nosto on käytettävissä seuraavissa Google Workspacen versioissa:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Plus
  • Education Standard
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Järjestöversio
  • Workspace Individual ‑tilaus

Tietoja moderaattoreista

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai ajoitetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

Moderaattorit saavat ilmoituksen nostetuista käsistä nostamisjärjestyksessä. Kun osallistuja on saanut puheenvuoron tai esittänyt kysymyksensä, voit laskea hänen kätensä, jotta muut voivat puhua.

Käden nostaminen tai laskeminen

Kun joku nostaa kätensä, kaikki osallistujat saavat siitä ilmoituksen. Käden nosto ‑kuvake näkyy osallistujan omassa kuvassa, ja hänet siirretään pääruudukkoon, jotta moderaattorit näkevät osallistujat, jotka ovat nostaneet kätensä.

Käden nostaminen:

1.  Vieritä näytön alareunaan ja sitten valitse Nosta käsi Hand Raise.

Käden laskeminen:

1. Vieritä näytön alareunaan ja sitten valitse Laske käsi Hand Raise.

Vinkki: Käden voi laskea joko sen nostaja tai moderaattori. Jos moderaattori laskee kätesi alas, saat siitä ilmoituksen. Jos puhut laskematta kättäsi, kätesi lasketaan automaattisesti. Voit pitää kätesi nostettuna klikkaamalla Peruuta.

Käsien laskeminen (moderaattorille)

Kun joku nostaa kätensä, moderaattori näkee siitä ilmoituksen kokousikkunan alareunassa. Hylkää ilmoitus klikkaamalla Sulje  tai Avaa jono.

Voit myös avata Ihmiset-paneelin, jotta näet nostetut kädet ja voit laskea ne alas:

1. Klikkaa oikeasta alakulmasta Ihmiset People Tab.
  2. Vieritä Nostetut kädet ‑osioon.
  3. Laske osallistujan käsi valitsemalla hänen nimensä vierestä Laske käsi Hand Raise.
  4. Voit laskea kaikki kädet vierittämällä Nostetut kädet ‑osioon ja klikkaamalla Laske kaikki alas.
Vinkki: Jos moderaattori pitää esitystä toisella välilehdellä ja joku nostaa käden, moderaattori saa ääni-ilmoituksen.