Aixecar la mà a Google Meet

Pots aixecar la mà a Google Meet perquè el moderador sàpiga que vols parlar.

Sobre els moderadors

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Els moderadors reben les notificacions de les mans aixecades en l'ordre en què s'aixequen. Després que un participant hagi parlat o fet una pregunta, pots abaixar la seva mà perquè altres persones puguin participar.

Important: pots utilitzar la funció per aixecar la mà de Google Meet a la versió 12.0 i versions posteriors.

Aixecar o abaixar la mà

1. Toca la pantalla i, a continuació, Aixeca la mà Hand Raise.
  2. Selecciona si vols aixecar o abaixar la mà.

Quan algú aixeca la mà, tots els participants reben una notificació. La icona de la mà aixecada també es mostra a la visualització pròpia del participant.

Consell: tu mateix pots abaixar la mà i també pot fer-ho el moderador. Si el moderador t'abaixa la mà, rebràs una notificació.

Abaixar mans com a moderador

1. A la part superior esquerra, toca el nom de la reunió.
  2. A la pestanya Persones People Tab i, a continuació, desplaça't fins a la secció "Mans aixecades".
  3. Al costat del nom d'un participant, toca Abaixa la mà Hand Raise.