Les icones de les aplicacions Google Meet i Google Duo canviaran. Més informació.

Aixecar la mà amb Google Meet

Utilitza la funció per aixecar la mà de Google Meet perquè el moderador sàpiga que vols parlar.

Important: l'opció d'aixecar la mà està disponible en aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Fundamentals
  • Education Plus
  • Education Standard
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
  • Subscriptor de Workspace Individual

Sobre els moderadors

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Els moderadors reben les notificacions de les mans aixecades en l'ordre en què s'aixequen. Després que un participant hagi parlat o fet una pregunta, pots abaixar la seva mà perquè altres persones puguin participar.

Aixecar o abaixar la mà

Quan algú aixeca la mà, tots els participants reben una notificació. La icona de la mà aixecada es mostra a la visualització pròpia del participant i els que tenen les mans aixecades es mouen a la quadrícula principal perquè els moderadors els puguin veure.

Per aixecar la mà:

1. Desplaça't fins a la part inferior de la pantalla i, a continuació, fes clic a Aixeca la mà Hand Raise.

Per abaixar la mà:

1. Desplaça't fins a la part inferior de la pantalla i, a continuació, fes clic a Abaixa la mà Hand Raise.

Consell: tu mateix pots abaixar la mà i també pot fer-ho el moderador. Si el moderador t'abaixa la mà, rebràs una notificació. Si parles i no abaixes la mà, s'abaixarà automàticament. Pots fer clic a "Cancel·la" per mantenir aixecada la mà.

Abaixar mans com a moderador

Quan algú aixeca la mà, el moderador veu una notificació a la part inferior de la finestra de la reunió. Per ignorar la notificació, fes clic a Tanca o a Obre la cua.

També pots obrir el tauler de persones per veure i abaixar mans:

1. A la part inferior dreta, fes clic a Persones People Tab.
  2. Desplaça't fins a la secció "Mans aixecades".
  3. Per abaixar una mà, al costat del nom del participant, fes clic a Abaixa la mà Hand Raise.
  4. Per abaixar totes les mans, desplaça't fins a "Mans aixecades" i fes clic a Abaixa totes les mans.
Consell: si un moderador està en una altra pestanya mentre presenta i algú aixeca la mà, rep una notificació de so.