Rekk opp hånden i Google Meet

Du kan rekke opp hånden i Google Meet for å vise moderatoren at du ønsker å si noe.

Om moderatorer

Den som planlegger eller starter et møte, blir vert for møtet. Hvis du overfører et møte til – eller planlegger et møte i – en annen persons kalender, kan det hende at den andre personen blir vert for møtet. Som standard har hvert møte kun én møtevert, men du kan legge til opptil 25 medverter når du har blitt med i møtet.

Moderatorer mottar varsler for hender som rekkes opp, i samme rekkefølge som de rekkes opp i. Når en deltaker har snakket eller stilt et spørsmål, kan du ta ned hånden til deltakeren, slik at andre kan snakke.

Viktig: Du kan bruke Håndsopprekking i Google Meet i iOS versjon 12.0 eller nyere.

Rekk opp eller ta ned hånden

1. Trykk på skjermen og så trykk på Rekk opp hånden Hand Raise
  2. Velg å rekke opp eller ta ned hånden.

Når noen rekker opp hånden, blir alle deltakerne varslet. Ikonet for håndsopprekking vises også i deltakerens speilvisning.

Tips: Du eller moderatoren kan ta ned hånden din. Hvis moderatoren tar ned hånden din, blir du varslet om det.

Ta ned hender som moderator

1. Trykk på møtenavnet øverst til venstre.
  2. På Folk-fanen People Tab og så ruller du til delen «Rekker opp hånden».
  3. Trykk på Slutt å rekke opp hånden Hand Raise ved siden av en deltakers navn.