Still spørsmål til møtedeltakere i Google Meet

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Viktig:

• Når du oppretter en runde med spørsmål og svar i en direktesending, blir den automatisk tilgjengelig for både møtedeltakere og deltakere i direktesendingen. Verter kan slå av spørsmål og svar for deltakere i direktesendingen fra datamaskinen.
  • Du kan ha opptil 500 spørsmål per runde med spørsmål og svar.
Krav for å bruke spørsmål og svar i Google Meet

Viktig: Spørsmål og svar i Google Meet er tilgjengelig for brukere som har disse Google Workspace-utgavene:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
  • Workspace Individual

Møtedeltakerne kan stille spørsmål. Med mindre spørsmålene dine slettes, kan de ses av alle møtedeltakerne.

Møtemoderatoren kan

• skjule spørsmålene dine
  • se alle de slettede spørsmålene dine
  • se slettede anonyme spørsmål, men de knyttes ikke til deg

Still et spørsmål

Viktig: Når en moderert runde med spørsmål og svar er slått på av møteverten, skjules spørsmål du stiller, fra andre deltakere frem til verten godkjenner eller avviser dem.

Når du stiller et spørsmål, får alle i møtet et varsel.

Når du stiller et spørsmål anonymt, skjules opplysningene dine for

• andre møtedeltakere
  • moderatorene
  • Workspace-administratoren din

Spørsmålet deles i sin helhet med Google. Spørsmålet blir anonymisert eller slettet senere, i henhold til retningslinjene for oppbevaring av data.

1. Nederst til høyre på datamaskinen klikker du på Aktiviteter deretter Spørsmål og svar deretter Still et spørsmål.
  2. Skriv inn et spørsmål deretter klikk på Legg ut.

Tips: Hvis du vil stille spørsmålet anonymt, merker du av for alternativet «Legg ut anonymt».

Still et spørsmål på en mobilenhet
  1. Trykk på Flere kontroller Mer etterfulgt av Aktiviteter og så Spørsmål og svar deretter Still et spørsmål.
  2. Skriv inn spørsmålet.
  3. Trykk på Legg ut.

Tips: Hvis du vil stille spørsmålet anonymt, trykker du på avmerkingsboksen ved siden av «Legg ut anonymt».

Finn, gi tommel opp til eller slett et spørsmål

1. Nederst til høyre på datamaskinen klikker du på Aktiviteter deretter Spørsmål og svar.
  2. Finn, gi tommel opp til eller slett et spørsmål:
  • For å sortere spørsmålene etter popularitet eller kronologisk klikker du på nedoverpilen  ved siden av «Populært» og velger et alternativ.
  • For å se alles spørsmål, klikk på Alle spørsmål.
  • Hvis du bare vil se dine egne spørsmål, klikk på Mine spørsmål.
  • For å gi tommel opp for et spørsmål, klikk på Tommel opp .
  • For å slette et spørsmål, klikk på Slett på spørsmålet.

Tips: Deltakerne kan slette sine egne spørsmål.

Finn, gi tommel opp til eller slett et spørsmål på mobilen
  1. Trykk på Flere kontroller Mer etterfulgt av Aktiviteter deretter Spørsmål og svar.
  2. Finn, gi tommel opp til eller slett et spørsmål:
  • For å sortere spørsmålene kronologisk eller etter antall «tommel opp», klikk på nedoverpilen ved siden av «Nyeste først», og velg et alternativ.
  • For å se alles spørsmål, trykk på Alle spørsmål.
  • Hvis du bare vil se dine egne spørsmål, trykk på Mine spørsmål.
  • For å gi tommel opp for et spørsmål trykker du på Tommel opp .
  • For å slette et spørsmål, trykk på Slett deretterFjern på spørsmålet.

Tips: Deltakerne kan slette sine egne spørsmål.