Still spørsmål til møtedeltakere i Google Meet

Vil du ha avanserte Google Workspace-funksjoner for bedriften din?

Prøv Google Workspace i dag.

Viktig:

• Når du oppretter en runde med spørsmål og svar i en direktesending, blir den automatisk tilgjengelig for både møtedeltakere og deltakere i direktesendingen. Verter kan slå av spørsmål og svar for deltakere i direktesendingen fra datamaskinen.
  • Du kan ha opptil 500 spørsmål per runde med spørsmål og svar.
Krav for å bruke spørsmål og svar i Google Meet

Viktig: Spørsmål og svar i Google Meet er tilgjengelig for brukere som har disse Google Workspace-utgavene:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Nonprofits
  • Workspace Individual

Still spørsmål til møtedeltakere i Google Meet-møter

Alle som er med i et møte, kan stille spørsmål. Spørsmålene vises inntil de blir slettet eller skjult.

Etter et møte får moderatoren en detaljert rapport med alle spørsmålene.

Den som planlegger eller starter et møte, blir vert for møtet. Hvis du overfører et møte til – eller planlegger et møte i – en annen persons kalender, kan det hende at den andre personen blir vert for møtet. Som standard har hvert møte bare én møtevert, men du kan legge til opptil 25 medverter når du har blitt med i møtet.

Slå på spørsmål og svar

Viktig:

• Spørsmål og svar blir slått på automatisk for alle brukere, bortsett fra Google Workspace for Education-brukere. Møteverter kan slå på spørsmål og svar for Education-brukere i løpet av møtet.
  • Verter kan slå av spørsmål og svar fra et forgrunnsvindu når de starter direktesendingen fra datamaskinen, eller slå det av under «Vertskontroller».
  1. På datamaskinen klikker du på Vertskontroller nederst til høyre.
  2. Rull til Møteaktiviteter.
  3. Slå på Tillat spørsmål i spørsmål og svar Toggle ON.

Tips: Som standard kan spørsmål stilles anonymt. Hvis du ikke vil tillate dette, slår du av Tillat anonyme spørsmål (Spørsmål og svar) Toggle Off.

Slå på Spørsmål og svar på en mobilenhet
  1. Trykk på Flere kontroller og så Vertskontroller .
  2. Rull til Møteaktiviteter.
  3. Slå på Tillat spørsmål i spørsmål og svar Toggle ON.

Tips: Som standard kan spørsmål stilles anonymt. Hvis du ikke vil tillate dette, slår du av Tillat anonyme spørsmål (Spørsmål og svar) Toggle Off.

Se og administrer spørsmål

Viktig: Alle spørsmål som er stilt, tas med i Spørsmål-rapporten som sendes til moderatorene via e-post etter møtet.

1. Nederst til høyre på datamaskinen klikker du på Aktiviteter  deretter Spørsmål og svar.
  2. For å filtrere spørsmål går du til «Alle spørsmål» og klikker på nedoverpilen .
  3. Velg et alternativ:
    • For å slette et spørsmål: Klikk på Slett på spørsmålet.
      • Tips: Du kan bare se slettede spørsmål og anonyme spørsmål som er slettet, i rapporten – ikke i det faktiske møtet.
    • For å gi tommel opp for et spørsmål: Klikk på Tommel opp på spørsmålet.
    • For å skjule et spørsmål: Klikk på Skjul på spørsmålet.
    • For å merke et spørsmål som besvart: Klikk på Merk som besvart på spørsmålet.
      • Tips: Merk et spørsmål som besvart for å vise deltakerne at det er besvart.
    • Slik sorterer du spørsmål kronologisk eller etter antall «tommel opp»:
      1. Klikk på nedoverpilen ved siden av «Populært».
      2. Velg et alternativ.
Se og administrer spørsmål på en mobilenhet

Viktig: Alle spørsmål som er stilt, tas med i Spørsmål-rapporten som sendes til moderatorene via e-post etter møtet.

1. Trykk på Flere kontroller  deretter Aktiviteter deretter Spørsmål og svar.
  2. For å filtrere spørsmål går du til «Alle spørsmål» og trykker på nedoverpilen .
  3. Velg et alternativ:
    • For å slette et spørsmål: Trykk på Slett på spørsmålet.
      • Tips: Du kan bare se slettede spørsmål og anonyme spørsmål som er slettet, i rapporten – ikke i det faktiske møtet.
    • For å gi tommel opp for et spørsmål: Trykk på Tommel opp på spørsmålet.
    • For å skjule et spørsmål: Trykk på Skjul på spørsmålet.
    • For å merke et spørsmål som besvart: Trykk på Merk som besvart på spørsmålet.
      • Tips: Merk et spørsmål som besvart for å vise deltakerne at det er besvart.
    • Slik sorterer du spørsmål kronologisk eller etter antall «tommel opp»:
      1. Trykk på nedoverpilen ved siden av «Populært».
      2. Velg et alternativ.

Moderer spørsmål i Spørsmål og svar

Under møter og i direktesendinger kan du moderere Spørsmål og svar ved å gjennomgå spørsmålene før de vises til møtedeltakerne.

Viktig:

• Moderering er slått av som standard.

• Verter kan bare moderere via nettet med en datamaskin.

Slik slår du på moderering som vert etter at du er blitt med i et møte:

1. Klikk på Vertskontroller nederst til høyre på datamaskinen.

2. Rull ned til Møteaktiviteter.

3. For å slå på moderering av spørsmål må du slå på Skjul hvert spørsmål frem til de er godkjent av en vert Toggle ON.

Slik modererer du spørsmål:

1. Finn et spørsmål merket «Venter på godkjenning», på datamaskinen.

2. Velg Godkjenn eller Slett spørsmålet.

• Tips: Verter kan ikke massegodkjenne spørsmål.

Tips: Verter kan slå av moderering av spørsmål via Vertskontroller i løpet av møtet. Spørsmål som allerede er stilt, påvirkes ikke av endringen.

Still et spørsmål

Når du stiller et spørsmål, får alle i møtet et varsel.

Når du stiller et spørsmål anonymt, skjules opplysningene dine for

• andre møtedeltakere
  • moderatorene
  • Workspace-administratoren din

Spørsmålet deles i sin helhet med Google. Spørsmålet blir anonymisert eller slettet senere, i henhold til reglene for oppbevaring av data.

1. Nederst til høyre på datamaskinen klikker du på Aktiviteter deretter Spørsmål og svar deretter Still et spørsmål.
  2. Skriv inn et spørsmål deretter klikk på Legg ut.

Tips: Hvis du vil stille spørsmålet anonymt, merker du av for alternativet «Legg ut anonymt».

Still et spørsmål på en mobilenhet
  1. Trykk på Flere kontroller og så Aktiviteter deretter Spørsmål og svar deretter Still et spørsmål.
  2. Skriv inn et spørsmål deretter trykk på Legg ut.

Tips: Hvis du vil stille spørsmålet anonymt, merker du av for alternativet «Legg ut anonymt».

Se spørsmålsrapporter

Etter møtet får moderatoren tilsendt en spørsmålsrapport på e-post. E-posten inneholder en liste over spørsmål som er stilt, skjult, moderator-godkjent eller slettet, i tillegg til navnene på personene som har lagt ut spørsmålene.

1. Åpne e-posten med spørsmålsrapporten.
  2. Klikk på rapportvedlegget.