Google Meet- ja Google Duo ‐sovellusten kuvakkeet ovat muuttuneet. Lue lisää.

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meetissä

Tärkeää: Google Meetin K & V ‑ominaisuus on seuraavien Google Workspace ‑versioiden käyttäjien saatavilla:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Järjestöt

Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meet ‐kokouksessa

Kokouksen moderaattorit:

Kuka tahansa kokouksen osallistuja voi esittää kysymyksiä. Kysymykset näytetään siihen asti, kunnes ne poistetaan tai piilotetaan.

Valvoja saa kokouksen jälkeen yksityiskohtaisen raportin kaikista kysymyksistä.

Kokouksen ajoittajasta tai aloittajasta tulee kokouksen järjestäjä. Jos kokous siirretään toisen henkilön kalenteriin tai ajoitetaan sen kautta, kyseisestä henkilöstä saattaa tulla järjestäjä. Oletuksena kokouksessa on vain yksi järjestäjä, mutta voit lisätä enintään 25 apujärjestäjää kokouksen aikana.

K & V ‑ominaisuuden laittaminen päälle

K & V on automaattisesti päällä kaikilla paitsi Google Workspace for Educationin käyttäjillä.

• Education-käyttäjät: Moderaattorit voivat laittaa K & V ‑ominaisuuden päälle kokouksen aikana.

K & V:n laittaminen päälle

1. Napauta kokousnäyttöä ja sitten Valikko  ja sitten Järjestäjän asetukset
  2. Vieritä Kokoustoiminnot-kohtaan ja laita "Salli kysymykset K & V:ssä" päälle Toggle ON.
Vinkki: Kysymyksiä voi oletuksena esittää anonyymisti. Jos haluat estää tämän, poista valinta Salli anonyymit kysymykset ‑kohdasta Toggle Off .

Kysymyksen esittäminen

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

Kun esität kysymyksen anonyymisti, tietosi piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Kysymys jaetaan kokonaisuudessaan Googlelle, ja se anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datan säilytyskäytännön mukaisesti.

1.  Napauta kokousnäyttöä ja sitten Valikko Lisää
  2. Valitse Toiminnot ja sitten K & V.
  3. Valitse Esitä kysymys.
  4. Lisää kysymys.
  5. Napauta Julkaise.
    • Voit esittää kysymyksen anonyymisti valitsemalla Julkaise anonyymisti ‑valintaruudun.

Kysymysten katsominen ja hallinnointi

Moderointinäkymästä voi:

• suodattaa kysymyksiä
  • poistaa kysymyksiä
  • anna kysymykselle plus-äänen
  • piilottaa kysymyksen
  • ratkaista kysymyksen.
  1. Napauta kokousnäyttöä ja sitten Valikko Lisää.
  2. Valitse Toiminnot ja sitten K & V.
  • Voit suodattaa kysymyksiä napauttamalla "Kaikki kysymykset" ‐kohdassa olevaa alanuolta "" ja valitsemalla sitten haluamasi vaihtoehdon.
  • Voit poistaa kysymyksen klikkaamalla sen kohdalta Poista "".

Vinkkejä:

• Osallistujat voivat poistaa oman kysymyksensä.
  • Moderaattorit voivat
    • poistaa minkä tahansa kysymyksen
    • nähdä kaikki poistetut kysymykset
    • nähdä poistetut anonyymit kysymykset, mutta niitä ei yhdistetä kysymyksen esittäjään.
  • Kaikki kysytyt kysymykset ovat Kysymykset-raportissa, joka lähetetään moderaattoreille sähköpostitse kokouksen jälkeen.

Kysymykset-raportin katsominen

Kokouksen jälkeen moderaattorin sähköpostiin lähetetään kysymysraportti. Sähköposti sisältää esitetyt, piilotetut ja poistetut kysymykset ja niiden julkaisijoiden nimet.
  1. Avaa sähköposti, joka sisältää Kysymykset-raportin.
  2. Napauta liitteenä olevaa raporttia.

Kokouksen osallistujat:

Kokouksen osallistujat voivat esittää kysymyksiä. Kaikki kokouksen osallistujat näkevät kysymyksesi, ellei sitä poisteta.

Kokouksen moderaattori voi

• piilottaa kysymyksesi
  • nähdä kaikki poistetut kysymykset
  • nähdä poistetut anonyymit kysymykset, mutta niitä ei yhdistetä sinuun.

Kysymyksen esittäminen

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

Kun esität kysymyksen anonyymisti, tietosi piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Kysymys jaetaan kokonaisuudessaan Googlelle, ja se anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datan säilytyskäytännön mukaisesti.

1. Napauta kokousnäyttöä ja sitten Valikko Lisää.
  2. Valitse Toiminnot ja sitten K & V.
  3. Valitse Esitä kysymys.
  4. Lisää kysymys.
  5. Napauta Julkaise.
    • Voit esittää kysymyksen anonyymisti valitsemalla Julkaise anonyymisti ‑valintaruudun.

Kysymysten etsiminen ja poistaminen tai plus-äänen antaminen kysymykselle

1.   Napauta kokousnäyttöä ja sitten Valikko Lisää.
  2. Valitse Toiminnot  ja sitten K & V.
    • Voit lajitella kysymykset järjestykseen tai plus-äänten määrän mukaan napauttamalla Uusin ensin ‑kohdan alanuolta "" ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
    • Jos haluat nähdä kaikkien kysymykset, valitse Kaikki kysymykset.
    • Jos haluat nähdä vain omat kysymyksesi, valitse Omat kysymykset.
    • Voit antaa kysymykselle plus-äänen napauttamalla sen kohdalta Plus-ääni "".
    • Voit poistaa kysymyksen napauttamalla sen kohdalta Poista "" ja sitten Poista.

Vinkki: Osallistujat voivat poistaa omat kysymyksensä.