Fer preguntes a participants de Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Important:

• Quan crees una sessió de Preguntes i respostes en una reproducció en directe, està disponible automàticament tant per als participants de la reunió com per als usuaris de la reproducció en directe. Els amfitrions poden desactivar les sessions de Preguntes i respostes dels participants de reproduccions en directe des de l'ordinador.
  • Pots tenir un màxim de 500 preguntes per sessió de Preguntes i respostes.
Requisits per utilitzar sessions de Preguntes i respostes a Google Meet

Important: la funció Preguntes i respostes a Google Meet està disponible per als usuaris que tinguin aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Workspace per a organitzacions sense ànim de lucre
  • Workspace Individual
Consell: els administradors de Workspace poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Fer preguntes als participants d'una reunió de Google Meet

Qualsevol persona d'una reunió pot fer preguntes. Les preguntes es mostraran fins que se suprimeixin o s'amaguin.

Un cop finalitza una reunió, el moderador rep un informe detallat de totes les preguntes.

La persona que programi o iniciï una reunió n'esdevindrà l'amfitrió. Si transfereixes o programes una reunió al calendari d'algú altre, és possible que l'altra persona n'esdevingui l'amfitrió. De manera predeterminada, només hi ha un amfitrió per reunió, però, un cop siguis a la reunió, pots afegir fins a 25 coamfitrions.

Activar les sessions de Preguntes i respostes

Important:

• Les sessions de Preguntes i respostes s'activen automàticament per a tots els usuaris excepte els de Google Workspace for Education. En el cas dels usuaris d'Education, els amfitrions poden activar les sessions de Preguntes i respostes durant les reunions.
  • Els amfitrions poden desactivar les sessions de Preguntes i respostes des d'una finestra emergent quan inicien la reproducció en directe a l'ordinador, o bé poden desactivar-la a "Controls d'amfitrió".
  1. A l'ordinador, a la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió .
  2. Desplaça't fins a Activitats de reunió.
  3. Activa l'opció Permet fer preguntes a Preguntes i respostes Toggle ON.

Consell: de manera predeterminada, les preguntes es poden fer anònimament. Per aturar-ho, desactiva l'opció Permet les preguntes anònimes (Preguntes i respostes) Toggle Off.

Activar les sessions de Preguntes i respostes des d'un dispositiu mòbil
  1. Toca Més controls i, a continuació, Controls d'amfitrió .
  2. Desplaça't fins a Activitats de reunió.
  3. Activa l'opció Permet fer preguntes a Preguntes i respostes Toggle ON.

Consell: de manera predeterminada, les preguntes es poden fer anònimament. Per aturar-ho, desactiva l'opció Permet les preguntes anònimes (Preguntes i respostes) Toggle Off.

Consultar i gestionar preguntes

Important: totes les preguntes s'inclouen a l'informe de preguntes que s'envia per correu electrònic als moderadors després de la reunió.

1. A l'ordinador, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes.
  2. Per filtrar les preguntes, al costat de "Totes les preguntes", fes clic a la fletxa avall .
  3. Selecciona una opció:
    • Per suprimir una pregunta: a la pregunta en qüestió, fes clic a Suprimeix .
      • Consell: només pots veure les preguntes suprimides i les anònimes suprimides a l'informe, no a la reunió.
    • Per donar un vot positiu a una pregunta: a la pregunta en qüestió, fes clic a Dona un vot positiu .
    • Per amagar una pregunta: a la pregunta en qüestió, fes clic a Amaga .
    • Per marcar que una pregunta s'ha respost: a la pregunta en qüestió, fes clic a Marca com a resposta .
      • Consell: marca que una pregunta s'ha respost perquè els participants ho sàpiguen.
    • Per ordenar les preguntes per ordre o per vots positius:
      1. Al costat de "Populars", fes clic a la fletxa avall .
      2. Selecciona una opció.
Veure i gestionar preguntes des d'un dispositiu mòbil

Important: totes les preguntes s'inclouen a l'informe de preguntes que s'envia per correu electrònic als moderadors després de la reunió.

1. Toca Més controls i, a continuació, Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes.
  2. Per filtrar les preguntes, al costat de "Totes les preguntes", toca la fletxa avall .
  3. Selecciona una opció:
    • Per suprimir una pregunta: a la pregunta en qüestió, toca Suprimeix .
      • Consell: només pots veure les preguntes suprimides i les anònimes suprimides a l'informe, no a la reunió.
    • Per donar un vot positiu a una pregunta: a la pregunta en qüestió, toca Dona un vot positiu .
    • Per amagar una pregunta: a la pregunta en qüestió, toca Amaga .
    • Per marcar que una pregunta s'ha respost: a la pregunta en qüestió, toca Marca com a resposta .
      • Consell: marca que una pregunta s'ha respost perquè els participants ho sàpiguen.
    • Per ordenar les preguntes per ordre o per vots positius:
      1. Al costat de "Populars", toca la fletxa avall .
      2. Selecciona una opció.

Moderar les sessions de Preguntes i respostes

Durant les reunions i les reproduccions en directe, per revisar les preguntes abans que es mostrin als assistents de la reunió, es poden moderar:

Important:

• La moderació està desactivada de manera predeterminada.

• Els amfitrions només poden moderar les preguntes al web amb un ordinador.

Per activar la moderació com a amfitrió després d'unir-te a una reunió:

1. A l'ordinador, a la part inferior dreta, fes clic a Controls d'amfitrió.

2. Desplaça't cap avall fins a Activitats de reunió.

3. Per activar la moderació de preguntes, activa l'opció Amaga cadascuna de les preguntes fins que un amfitrió les aprovi Toggle ON.

Per moderar les preguntes:

1. A l'ordinador, cerca una pregunta marcada com a "Pendent d'aprovació".

2. Tria Aprova o Suprimeix.

• Consell: l'amfitrió no pot aprovar les preguntes de manera massiva.

Consell: l'amfitrió pot desactivar la moderació de preguntes des de Controls d'amfitrió durant la reunió. Les preguntes que ja s'han fet no es veuran afectades pel canvi.

Fer una pregunta

Quan fas una pregunta, tots els participants de la reunió reben una notificació.

Quan fas una pregunta de manera anònima, les persones següents no poden veure els detalls:

• Els altres participants de la reunió
  • Els moderadors
  • El teu administrador de Workspace

La pregunta es comparteix en la seva totalitat amb Google. A continuació, la pregunta s'anonimitza o se suprimeix, d'acord amb la nostra política de conservació de dades.

1. A l'ordinador, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes i, a continuació, Fes una pregunta.
  2. Introdueix la teva pregunta i, a continuació, Fes clic a Publica.

Consell: per fer la pregunta de manera anònima, marca l'opció "Publica de manera anònima".

Fer una pregunta des d'un dispositiu mòbil
  1. Toca Més controls i, a continuació, Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes i, a continuació, Fes una pregunta.
  2. Introdueix la pregunta i, a continuació, Toca Publica.

Consell: per fer la pregunta de manera anònima, marca l'opció "Publica de manera anònima".

Consultar un informe de preguntes

Després de la reunió, s'envia un informe de preguntes per correu electrònic al moderador. S'hi inclou una llista de les preguntes que s'han fet, amagat o suprimit, així com les que ha aprovat el moderador, juntament amb els noms de les persones que les han publicat.

1. Obre el correu electrònic amb l'informe de preguntes.
  2. Fes clic al fitxer adjunt.