Kysymysten esittäminen osallistujille Google Meetissä

Haluatko Google Workspace ‑lisäominaisuudet käyttöön yritykselle?

Kokeile Google Workspacea

Tärkeää:

• Kun livestriimissä luodaan K & V, se tulee automaattisesti saataville sekä kokouksen että livestriimin osallistujille. Järjestäjät voivat poistaa K & V:n käytöstä livestriimin osallistujilta tietokoneella.
  • Yhdessä K & V:ssä voi olla enintään 500 kysymystä.
K & V:n käytön edellytykset Google Meetissä

Tärkeää: Google Meetin K & V ‑ominaisuus on seuraavien Google Workspace ‑versioiden käyttäjien saatavilla:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Google Workspace yleishyödyllisille yhteisöille
  • Workspace Individual

Kokouksen osallistujat voivat esittää kysymyksiä. Kaikki kokouksen osallistujat näkevät kysymyksesi, ellei sitä poisteta.

Kokouksen moderaattori voi

• piilottaa kysymyksesi
  • nähdä kaikki poistetut kysymykset
  • nähdä poistetut anonyymit kysymykset, mutta niitä ei yhdistetä sinuun.

Kysymyksen esittäminen

Tärkeää: Kun kokouksen järjestäjä laittaa moderoinnin päälle K & V:ssä, kaikki esitetyt kysymykset piilotetaan muilta osallistujilta, kunnes järjestäjä hyväksyy tai hylkää ne.

Kun esität kysymyksen, kaikki kokouksen osallistujat saavat ilmoituksen.

Kun esität kysymyksen anonyymisti, tietosi piilotetaan

• muilta kokouksen osallistujilta
  • moderaattoreilta
  • Workspace-järjestelmänvalvojalta.

Kysymys jaetaan kokonaisuudessaan Googlelle, ja se anonymisoidaan tai poistetaan myöhemmin datansäilytyskäytännön mukaisesti.

1. Klikkaa tietokoneella oikeasta alareunasta Toiminnot ja sitten K & V ja sitten Esitä kysymys.
  2. Kirjoita kysymys ja sitten klikkaa Julkaise.

Vinkki: Jos haluat esittää kysymyksen nimettömänä, valitse "Julkaise anonyymisti".

Kysymysten esittäminen mobiililaitteilla
  1. Napauta Lisää säätimiä Lisää ja sitten Toiminnot ja sitten K & V ja sitten Esitä kysymys.
  2. Lisää kysymys.
  3. Napauta Julkaise.

Vinkki: Jos haluat esittää kysymyksen nimettömänä, napauta valintaruutua "Julkaise anonyymisti".

Kysymysten etsiminen, poistaminen tai plus-äänen antaminen kysymykselle

1. Klikkaa tietokoneella oikeasta alareunasta Toiminnot ja sitten K & V.
  2. Näin voit etsiä ja poistaa kysymyksiä ja antaa niille plus-ääniä:
  • Jos haluat lajitella kysymykset suosion mukaan tai aikajärjestykseen, klikkaa Suositut-kohdasta alanuolta ja valitse haluamasi vaihtoehto.
  • Jos haluat nähdä kaikkien kysymykset, klikkaa Kaikki kysymykset.
  • Jos haluat nähdä vain omat kysymyksesi, klikkaa Omat kysymykset.
  • Jos haluat antaa kysymykselle plus-äänen, klikkaa Plus-ääni .
  • Jos haluat poistaa kysymyksen, klikkaa sen kohdalta Poista .

Vinkki: Osallistujat voivat poistaa omia kysymyksiään.

Kysymysten etsiminen, poistaminen tai plus-äänen antaminen kysymykselle mobiililaitteilla
  1. Napauta Lisää säätimiä Lisää ja sitten Toiminnot ja sitten K & V.
  2. Näin voit etsiä ja poistaa kysymyksiä tai antaa niille plus-ääniä:
  • Voit lajitella kysymykset järjestykseen tai plus-äänten määrän mukaan napauttamalla "Uusin ensin" ‑kohdan alanuolta ja valitsemalla haluamasi vaihtoehdon.
  • Jos haluat nähdä kaikkien kysymykset, valitse Kaikki kysymykset.
  • Jos haluat nähdä vain omat kysymyksesi, valitse Omat kysymykset.
  • Jos haluat antaa kysymykselle plus-äänen, napauta sen kohdalta Plus-ääni .
  • Jos haluat poistaa kysymyksen, napauta sen kohdalta Poista  ja sitten Poista.

Vinkki: Osallistujat voivat poistaa omia kysymyksiään.