Stil spørgsmål til deltagere i Google Meet

Vil du gerne have adgang til avancerede Google Workspace-funktioner i din virksomhed?

Prøv Google Workspace i dag.

Vigtigt!

• Når du opretter en session med Spørgsmål og svar i en livestream, er den automatisk tilgængelig for både mødedeltagere og livestreamdeltagere. Værter kan deaktivere Spørgsmål og svar for deltagere i livestreaming på deres computer.
  • Du kan maksimalt have 500 spørgsmål pr. session.
Krav til brug af Spørgsmål og svar i Google Meet

Vigtigt! Spørgsmål og svar i Google Meet er tilgængeligt for brugere med disse Google Workspace-udgaver:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Google Workspace for Nonprofits
  • Workspace Individual

Mødedeltagere kan stille spørgsmål. Medmindre de slettes, får alle mødedeltagere dine spørgsmål.

Mødemoderatoren kan:

• Skjule dine spørgsmål.
  • Se alle dine slettede spørgsmål.
  • Se slettede anonyme spørgsmål, men de føres ikke tilbage til dig.

Stil et spørgsmål

Vigtigt! Når modererede spørgsmål og svar er aktiveret af mødeværten, skjules spørgsmål, du stiller, for andre deltagere, indtil værten godkender eller afviser dem.

Når du stiller et spørgsmål, får alle i mødet en notifikation.

Når du stiller et spørgsmål anonymt, skjules dine oplysninger for:

• Andre mødedeltagere
  • Moderatorerne
  • Din Workspace-administrator

Spørgsmålet deles i sin helhed med Google. Spørgsmålet anonymiseres eller slettes senere i henhold til vores dataopbevaringspolitik.

1. Nederst til højre på din computer skal du klikke på Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar og derefter Stil et spørgsmål.
  2. Skriv dit spørgsmål og derefter klik på Send.

Tip! Hvis du vil stille dit spørgsmål anonymt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for valgmuligheden "Opslå anonymt".

Stil et spørgsmål på en mobilenhed
  1. Tryk på Flere styringer Mere efterfulgt af Aktiviteter efterfulgt af Spørgsmål og svar og derefter Stil et spørgsmål.
  2. Skriv spørgsmålet.
  3. Tryk på Indsend.

Tip! Hvis du vil stille dit spørgsmål anonymt, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Opslå anonymt".

Find eller slet et spørgsmål, eller giv det en positiv stemme

1. Nederst til højre på din computer skal du klikke på Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar.
  2. Find eller slet et spørgsmål, eller giv det en positiv stemme
  • Du kan sortere spørgsmål efter popularitet eller i kronologisk rækkefølge ved at klikke på menupilen ud for "Mest populære" og vælge en mulighed.
  • Klik på Alle spørgsmål for at se alle personers spørgsmål.
  • Klik på Mine spørgsmål, hvis du kun vil se dine spørgsmål.
  • Du kan give et spørgsmål en positiv stemme ved at klikke på Giv en positiv stemme på spørgsmålet.
  • Du kan slette et spørgsmål ved at klikke på Slet på spørgsmålet.

Tip! Deltagerne kan slette deres egne spørgsmål.

Find, slet eller giv et spørgsmål en positiv stemme på en mobilenhed
  1. Tryk på Flere styringer Mere efterfulgt af Aktiviteter og derefter Spørgsmål og svar.
  2. Find eller slet et spørgsmål, eller giv det en positiv stemme:
  • Tryk på pil ned ud for "Nyeste først", og vælg en mulighed for at sortere spørgsmål efter ordre eller flest stemmer.
  • Klik på Alle spørgsmål for at se alle personers spørgsmål.
  • Klik på Mine spørgsmål, hvis du kun vil se dine spørgsmål.
  • Du kan give et spørgsmål en positiv stemme ved at klikke på Giv en positiv stemme på spørgsmålet.
  • Du kan slette et spørgsmål ved at trykke på Slet og derefter Fjern på spørgsmålet.

Tip! Deltagerne kan slette deres egne spørgsmål.