Fer preguntes a participants de Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Important:

• Quan crees una sessió de Preguntes i respostes en una reproducció en directe, està disponible automàticament tant per als participants de la reunió com per als usuaris de la reproducció en directe. Els amfitrions poden desactivar les sessions de Preguntes i respostes dels participants de reproduccions en directe des de l'ordinador.
  • Pots tenir un màxim de 500 preguntes per sessió de Preguntes i respostes.
Requisits per utilitzar sessions de Preguntes i respostes a Google Meet

Important: la funció Preguntes i respostes a Google Meet està disponible per als usuaris que tinguin aquestes edicions de Google Workspace:

• Essentials
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Education Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • G Suite Business
  • Workspace per a organitzacions sense ànim de lucre
  • Workspace Individual
Consell: els administradors de Workspace poden activar o desactivar aquesta funció per a tota l'organització.

Els participants de la reunió poden fer preguntes. A més, rebran les que facis tu, tret que les suprimeixis.

El moderador de la reunió pot:

• Amagar les teves preguntes.
  • Veure totes les preguntes que has suprimit.
  • Veure les preguntes anònimes suprimides, però no que les has fet tu.

Fer una pregunta

Important: quan l'amfitrió de la reunió activi les preguntes i respostes moderades, la resta de participants no podran veure les preguntes que facis fins que no les aprovi o les rebutgi l'amfitrió.

Quan fas una pregunta, tots els participants de la reunió reben una notificació.

Quan fas una pregunta de manera anònima, les persones següents no poden veure els detalls:

• Els altres participants de la reunió
  • Els moderadors
  • El teu administrador de Workspace

La pregunta es comparteix en la seva totalitat amb Google. A continuació, la pregunta s'anonimitza o se suprimeix, d'acord amb la nostra política de conservació de dades.

1. A l'ordinador, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes i, a continuació, Fes una pregunta.
  2. introdueix la teva pregunta i, a continuació, fes clic a Publica.

Consell: per fer la pregunta de manera anònima, marca l'opció "Publica de manera anònima".

Fer una pregunta al mòbil
  1. Toca Més controls Més i, a continuació, Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes i, a continuació, Fes una pregunta.
  2. Introdueix la pregunta.
  3. Toca Publica.

Consell: per fer la pregunta de manera anònima, toca la casella de selecció que hi ha al costat de "Publica de manera anònima".

Cercar, suprimir o votar positivament una pregunta

1. A l'ordinador, a la part inferior dreta, fes clic a Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes.
  2. Cercar, suprimir o votar positivament una pregunta:
  • Per ordenar les preguntes per popularitat o per ordre cronològic, fes clic a la fletxa avall  que hi ha al costat de "Popular" i selecciona una opció.
  • Per veure les preguntes de tothom, fes clic a Totes les preguntes.
  • Per veure només les teves, fes clic a Les meves preguntes.
  • Per donar un vot positiu a una pregunta, fes clic a Dona un vot positiu a la pregunta en qüestió.
  • Per suprimir una pregunta, fes clic a Suprimeix a la pregunta en qüestió.

Consell: els participants poden suprimir les seves pròpies preguntes.

Cercar, votar positivament o suprimir una pregunta al mòbil
  1. Toca Més controls Més i, a continuació, Activitats i, a continuació, Preguntes i respostes.
  2. Cercar, suprimir o votar positivament una pregunta:
  • Per ordenar les preguntes per ordre o per vots positius, al costat de "Les més recents primer", toca la fletxa avall  i selecciona una opció.
  • Per veure les preguntes de tothom, toca Totes les preguntes.
  • Per veure només les teves preguntes, toca Les meves preguntes.
  • Per donar un vot positiu a una pregunta, toca Dona un vot positiu a la pregunta en qüestió.
  • Per suprimir una pregunta, toca Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.

Consell: els participants poden suprimir les seves pròpies preguntes.