Als u realtime vertalingen van ondertiteling wilt testen, meldt u zich aan voor de Meet-bèta voor vertalingen van ondertiteling.

Achtergrond wijzigen en visuele effecten toepassen in Google Meet

U kunt nu uw achtergrond vervagen of vervangen door een afbeelding, een schermvullende achtergrond of een video om afleidingen te beperken of videogesprekken leuker te maken. U kunt ook stijlen toepassen om uw video aan te passen met verschillende verlichting, kleurfilters en gestileerde achtergronden.

Belangrijk:

• Er kan gevoelige informatie zichtbaar zijn als u uw achtergrond wijzigt.
  • Beeldvullende achtergronden zijn alleen beschikbaar in Meet op een computer.
  • De beschikbaarheid van stijlen en achtergronden is afhankelijk van het klanttype, het accounttype en de instellingen die worden toegepast door Google Workspace-beheerders.

Vereisten om visuele effecten op een computer toe te passen

Als u geen visuele effecten kunt gebruiken, voldoet u misschien niet aan de volgende vereisten:

• Een browserversie die achtergronden ondersteunt:
    • Chrome M87 of hoger op Windows, Mac of Linux. Bekijk meer informatie over hoe u uw browserversie checkt.
    • Versie 87 of hoger op Chrome OS. Bekijk meer informatie over hoe u uw Chromebook upgradet.
    • Edge (Chromium) 87 of hoger op Windows of Mac.
  • Een browserversie die uitgebreide effecten en stijlen ondersteunt:
    • Chrome 91 of hoger op Windows, Mac of Linux. Bekijk meer informatie over hoe u uw browserversie checkt.
    • Versie 91 of hoger op Chrome OS. Bekijk meer informatie over hoe u uw Chromebook upgradet.
    • Edge (Chromium) 91 of hoger op Windows of Mac.
  • Hardwareversnelling staat aan.
  • Een browser die WebGL ondersteunt.
  • Een 64-bits-besturingssysteem.

Hardwareversnelling inschakelen

Zo schakelt u hardwareversnelling in op Windows of Mac:

1. Klik rechtsboven in een Chrome-venster op het Chrome-menu Meer en dan Instellingen.
  2. Klik links naast Geavanceerd op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  3. Klik op Systeem Wrench.
  4. Schakel Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar in.
  5. Start Chrome opnieuw op.

Ondersteuning voor WebGL checken

Check op webglreport.com of uw browser WebGL ondersteunt en bevestig dat Major Performance Caveat is gemarkeerd als No. De browser zet WebGL misschien uit als het apparaat instabiel is of crashes veroorzaakt. U kunt WebGL niet afdwingen op instabiele WebGL-apparaten. In sommige gevallen kan het helpen om de stuurprogramma's voor de grafische kaart te updaten of de browser opnieuw op te starten. Meer informatie over WebGL-ondersteuning

Uw achtergrond wijzigen en visuele effecten gebruiken

Belangrijk: Deelnemers die deelnemen aan het videogesprek terwijl ze niet zijn ingelogd op een Google-account en deelnemers die moeten kloppen om te worden toegelaten, kunnen pas hun achtergrond wijzigen of visuele effecten gebruiken als ze deelnemen aan het videogesprek.

Vóór een videogesprek

1. Ga naar Google Meet en dan selecteer een vergadering.
  2. Klik rechtsonder in de zelfweergave op Visuele effecten toepassen .
    • Klik op Je achtergrond vervagen  als u de achtergrond helemaal wilt vervagen.
    • Klik op Je achtergrond enigszins vervagen  als u de achtergrond enigszins wilt vervagen.
    • Klik op een achtergrond om een vooraf geüploade achtergrond te selecteren.
    • Klik op Achtergrondafbeelding uploaden Add photo om uw eigen afbeelding te uploaden voor uw achtergrond.
    • Als u een stijl aan uw video wilt toevoegen, klikt u op een stijl.
  3. Klik op Nu deelnemen.

Tijdens een videogesprek

1. Klik onderaan op Meer Meer.
  2. Klik op Visuele effecten toepassen .
    • Klik op Je achtergrond vervagen  als u de achtergrond helemaal wilt vervagen.
    • Klik op Je achtergrond enigszins vervagen  als u de achtergrond enigszins wilt vervagen.
    • Klik op een achtergrond om een vooraf geüploade achtergrond te selecteren.
    • Klik op Achtergrondafbeelding uploaden Add photo om uw eigen afbeelding te uploaden voor uw achtergrond.
    • Als u een stijl aan uw video wilt toevoegen, klikt u op een stijl.

Tip: De camera wordt automatisch aangezet als u op een effect klikt. Uw apparaat kan langzamer worden als u effecten en achtergronden gebruikt. U kunt deze functie uitzetten zodat andere apps sneller kunnen worden uitgevoerd op uw computer.