De achtergrond vervagen in Google Meet

U kunt de achtergrond vervagen om afleidingen in uw vergadering te beperken. U bent duidelijk zichtbaar terwijl alles achter u vervaagd is. Deze functie is alleen beschikbaar op geschikte apparaten die aan de technische vereisten voldoen. Achtergrondvervaging is momenteel niet beschikbaar op Chromebooks.

Belangrijk: Gevoelige informatie kan zichtbaar zijn als u de achtergrond vervaagd.

De achtergrond vervagen

In een vergadering:

1. Klik rechtsonder op Meer Customize and control Google Chrome
  2. Klik op Vervaging van achtergrond inschakelen .

Vóór een vergadering:

1. Ga naar meet.google.com en dan selecteer de vergadering.
  2. Klik rechtsonder in uw zelfweergave op Vervaging van achtergrond inschakelen .
  3. Klik op Nu deelnemen.

Als u de achtergrond vervaagd, wordt het apparaat mogelijk langzamer. U kunt deze functie uitschakelen zodat andere apps sneller kunnen worden uitgevoerd op uw computer.

Tip: Wilt u zien hoe u eruitziet als u de achtergrond vervaagt, dan bekijkt u uw zelfweergave.

Hardwareversnelling inschakelen

Als u problemen ondervindt met het gebruik van achtergrondeffecten op uw ondersteunde apparaat, moet u wellicht Chrome-hardwareversnelling inschakelen. Op Chromebooks is Chrome-hardwareversnelling altijd ingeschakeld.

Hardwareversnelling inschakelen op Windows of Mac:

1. Klik rechtsboven in een Chrome-venster op het Chrome-menu Customize and control Google Chrome en dan klik op Instellingen.
  2. Klik aan de linkerkant naast Geavanceerd op Pijl-omlaag.
  3. Klik op Systeem Wrench.
  4. Schakel Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar in.
  5. Start Chrome opnieuw op.