Taustan vaihtaminen ja visuaalisten tehosteiden käyttäminen Google Meetissä

Voit nyt vähentää häiriöitä tai tehdä kokouksesta hauskemman sumentamalla taustan tai käyttämällä

• immersiivistä taustaa
  • staattista taustaa
  • kausiluonteista taustaa
  • sinun tai organisaation lisäämää kuvaa
  • erikoistehosteita, kuten filttereitä.

Voit myös muokata videokuvaa tyyleillä, joissa käytetään erilaisia valaistuksia, värejä ja tyyliteltyjä taustoja.

Laitteet käsittelevät reaaliaikaisia videoita paremmin, kun käytät staattisia taustakuvia, taustan sumennustehosteita ja valaistuksen säätöä pilvessä. Ominaisuus säästää akkua ja prosessoritehoa sekä optimoi kokouksen laadun.

Tärkeää:

• Arkaluontoisia tietoja saattaa näkyä, kun vaihdat taustan.
  • Omassa kuvassasi tausta voi näkyä peilikuvana tai kääntyneenä. Muut osallistujat näkevät sen kuitenkin oikein päin.

• Taustojen, filttereiden ja tyylien saatavuus riippuu asiakkaan tyypistä, tilin tyypistä ja Google Workspace ‐järjestelmänvalvojien määrittämistä asetuksista. Workspace-järjestelmänvalvojat voivat antaa käyttäjille luvan taustojen ja erikoistehosteiden käyttöön.

Taustan vaihtaminen

Tärkeää: Jos haluat käyttää taustan vaihtoa ja tehosteita Android-laitteella, sinun on käytettävä jotain seuraavista laitteista, jossa on Android-versio P:

• Samsung Galaxy S9 tai uudempi
  • Pixel 3 tai uudempi
  • muut samankaltainen laite.
  1. Avaa Meet-sovellus Meet-sovellus ja sitten valitse kokous.
  2. Napauta ennen kokoukseen liittymistä tai sen aikana Tehosteet oman kuvasi alareunasta.
    • Voit muuttaa ja pinota visuaalisia tehosteita eri luokissa. Valitse luokka ja vieritä alas.
      • Taustat-välilehti
        • Jos haluat sumentaa taustaa hieman, napauta Sumenna hieman .
        • Jos haluat sumentaa taustan kokonaan, napauta Sumenna .
        • Jos haluat ladata oman taustan, napauta Lataa Lisää.
        • Jos haluat valita valmiiksi ladatun taustan, napauta haluamaasi taustaa.
        • Voit poistaa tehosteen napauttamalla Ei tehosteita tai napauttamalla .
      • Suodattimet-välilehti
        • Napauta suodatinta, jota haluat käyttää.
          • Vinkki: Jos suodatin on interaktiivinen, laita se päälle seuraamalla näytön ohjeita.
      • Ulkonäkö-välilehti
        • Voit parantaa ulkonäkösi hieman valitsemalla vaihtoehdon Kuvan parannus ‑kohdasta.
        • Voit säätää videon valaistusta napauttamalla ‑kohdasta Videon säätäminen hämärää valaistusta varten.
        • Voit vaihtaa tyyliä napauttamalla tyyliä, jota haluat käyttää.
    • Voit valita tai poistaa pinotut tehosteet napauttamalla oman kuvasi oikeasta reunasta Pino .
      • Valitse poistettavat tehosteet tai poista kaikki tehosteet napauttamalla Poista kaikki.
      • Voit pienentää pinonäkymää napauttamalla Sulje .
      • Vihreässä kuplassa näkyvä luku ilmaisee käyttämiesi tehosteiden määrän.
  3. Kun olet valmis, napauta oikeasta yläkulmasta Valmis , niin tehosteiden paneeli sulkeutuu.

Taustatehosteet voivat lisätä akun käyttöä. Ominaisuus kannattaa poistaa käytöstä, jos akku on vähissä. Videosi saatetaan rajata, jotta muut osallistujat näkyvät, joten osa taustasta tai tehosteesta ei välttämättä näy muille osallistujille.

Vinkki: Voit tarkistaa omasta kuvastasi, miltä näytät erilaisen taustan kanssa.