Skift baggrund, og anvend visuelle effekter i Google Meet

Du kan begrænse distraktioner eller føje et sjovt indslag til møder ved at sløre din baggrund eller anvende:

• En animeret baggrund
  • En statisk baggrund
  • En årstidsbestemt baggrund
  • Et tilpasset billede, som du eller din organisation angiver
  • Specialeffekter såsom filtre

Du kan også bruge stilarter til at tilpasse din video med forskellige lysindstillinger, farvefiltre og stiliserede baggrunde.

Du kan hjælpe enheder med at køre video i realtid ved at behandle statiske baggrunde, sløringseffekter og lysjusteringer i skyen. Denne funktion sparer på batteriet og processorkraften, og den optimerer kvaliteten af mødet.

Vigtigt!

• Følsomme oplysninger kan blive synlige, når du ændrer din baggrund.
  • I visningen af dig selv kan du se din baggrund spejlvendt eller omvendt. De andre deltagere i mødet vil dog se den korrekte visning.

• Tilgængeligheden af baggrunde, filtre og stile afhænger af klienttype, kontotype og de indstillinger, der anvendes af Google Workspace-administratorer. Workspace-administratorer kan lade brugerne anvende baggrunde og specielle effekter.
Få flere oplysninger om, hvad du skal bruge for at anvende visuelle effekter på en computer

Aktivér hardwareacceleration

Aktivér hardwareacceleration på en Windows- eller Mac-computer:

1. Øverst til højre i et Chrome-vindue skal du klikke på menuen Mere og derefter klik på Indstillinger
  2. Klik på menupilen Pil ned ud for "Avanceret" til venstre.
  3. Klik på System Wrench.
  4. Aktivér Brug hardwareacceleration, når det er muligt.
  5. Genstart Chrome.

Tjek WebGL-understøttelse

Tjek, om din browser understøtter WebGL på webglreport.com, og bekræft, at "Major Performance Caveat" er angivet som "No" [Nej]. Din browser kan deaktivere WebGL, hvis enheden er ustabil eller forårsager nedbrud. Du kan ikke håndhæve WebGL på ustabile WebGL-enheder. I nogle tilfælde kan det hjælpe at opdatere grafikkortdrivere eller genstarte din browser. Få flere oplysninger om understøttelse af WebGL

Meet justeres mellem enheds- og skybaserede processorer

Justeringer mellem enheds- og skybaserede processorer udføres automatisk af Meet. Den prioriterer skybaseret processorer for enheder:

• Med en CPU med højst 4 kerner (færre end 8 logiske kerner)
  • Der bruger en virtuel computerinfrastruktur (VDI, Virtual Desktop Infrastructure)

Tip! Hvis du bruger VDI, men der ikke er en tilgængelig GPU, bruges der skybaseret processorer. Dette kan resultere i, at der er begrænsede effekter tilgængelige. Se, hvordan du forbereder dit netværk til møder.

Få flere oplysninger om, hvad du skal bruge til skybaseret processorkraft

Justeringer mellem enheds- og skybaserede processorer udføres automatisk af Meet. Den prioriterer skybaseret processorer for enheder:

• Med en CPU med højst 4 kerner (færre end 8 logiske kerner)
  • Der bruger en virtuel computerinfrastruktur (VDI, Virtual Desktop Infrastructure)

Denne funktion er i øjeblikket tilgængelig til Windows-, ChromeOS- og Linux-maskiner, der overholder enhedsbaserede krav til processorkraft.

Enhedsbaseret processorkraft er tilgængelig for alle Workspace-udgaver.

Skybaseret effektbehandling er i øjeblikket tilgængeligt for:

• Udvalgte statiske baggrundsbilleder (ikke tilgængelige med VDI)
  • Sløring
  • Lysjustering

Vigtigt! Visuelle effekter, der bruger skybaseret processorkraft, er tilgængelige for brugere med følgende Workspace-udgaver og i følgende lande eller regioner.

Workspace-brugere med:

• Google Workspace Individual
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Essentials
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus

Brugere i kvalificerede lande eller regioner:

• Centralasien
  • Europa
  • Nordafrika
  • Nordamerika
  • Sydamerika (Chile, Bolivia og Peru)
  • Sydøstasien

Vi tilføjer understøttelse for yderligere regioner.

Skift baggrund, og brug visuelle effekter

Vigtigt!

• Brugere, som deltager i mødet uden at være logget ind på en Google-konto, og brugere, som skal anmode om deltagelse for at deltage i mødet, kan først ændre deres baggrund eller bruge visuelle effekter, når de deltager i mødet.
  • Dit kamera tændes automatisk, når du klikker på en effekt. Din enhed kan blive langsommere, når du bruger effekter og baggrunde. Hvis du oplever problemer med ydeevnen, kan du deaktivere effekter.
  1. Før du deltager i et møde, skal du klikke på Anvend visuelle effekter nederst i visningen af dig selv.
    • Hold markøren over visningen af dig selv under et møde.
    • Klik på Anvend visuelle effekter i midten.
      • Du kan også klikke på Flere valgmuligheder Mere og derefter Anvend visuelle effekter .
      • Du kan justere og kombinere visuelle effekter på tværs af forskellige kategorier. Klik på kategorien, og rul ned.
        • På fanen "Baggrunde"
          • Du kan sløre din baggrund en smule ved at klikke på Slør din baggrund let .
          • Du kan sløre din baggrund helt ved at klikke på Sløring .
          • Du kan uploade din egen baggrund ved at klikke på Upload .
          • Du kan vælge en foruduploadet baggrund ved at klikke på den baggrund, du vil bruge.
        • På fanen "Filtre"
          • Klik på det filter, du vil bruge.
            • Du kan aktivere et interaktivt filter ved at følge vejledningen på skærmen.
        • På fanen "Udseende"
  2. Du kan vælge eller fjerne de stakkede effekter ved at klikke på Stak til højre for visningen af dig selv i panelet Effekter.
    • Tallet i den grønne boble angiver antallet af effekter, du har anvendt.
    • Vælg de effekter, du vil fjerne, eller klik på Fjern alle for at fjerne alle effekter.
    • Klik på Luk for at minimere stakvisningen.
  3. Når du er færdig, skal du klikke på Udfør for at lukke panelet Effekter.