Canviar el fons i aplicar efectes visuals a Google Meet

Per limitar les distraccions o fer que les reunions siguin més divertides, ara pots desenfocar el fons o aplicar-hi el següent:

• Un fons immersiu.
  • Un fons estàtic.
  • Un fons de temporada.
  • Una imatge personalitzada que proporcionis tu o la teva organització.
  • Efectes especials com ara filtres.

També pots aplicar estils per personalitzar el vídeo amb diverses il·luminacions, filtres de color i fons estilitzats.

Per ajudar els dispositius a executar millor els vídeos en temps real, pots processar al núvol les imatges de fons estàtiques, els efectes de desenfocament i els ajustos d'il·luminació. Amb aquesta funció, s'estalvia bateria, el processador consumeix menys energia i s'optimitza la qualitat de les reunions.

Important:

• Pot ser que es vegi informació sensible quan canviïs el fons.
  • A la visualització pròpia, el fons es mostrarà replicat o invertit. Tanmateix, la resta de participants de la reunió veuran l'orientació correcta.

• La disponibilitat dels fons, filtres i estils està subjecta al tipus de client, al tipus de compte i a la configuració aplicada pels administradors de Google Workspace. Els administradors de Workspace poden permetre que els usuaris apliquin efectes especials i fons.

Canviar el fons

Important: per utilitzar l'opció Canvia el fons i els efectes en un dispositiu iOS, has d'utilitzar un dels dispositius següents:

• iPhone 8 i models posteriors
  • iPad de 5a generació i models posteriors
  • Dispositius amb iOS 12.0 o una versió posterior
  1. Obre l'aplicació Meet Aplicació Meet i, a continuació, Selecciona una reunió.
  2. Durant una reunió o abans d'unir-t'hi, toca Efectes a la part inferior de la visualització pròpia.
    • Pots ajustar i apilar efectes visuals de diferents categories. Toca la categoria i desplaça't cap avall.
      • A la pestanya "Fons":
        • Per desenfocar lleugerament el fons, toca Desenfoca una mica el fons .
        • Per desenfocar completament el fons, toca Desenfoca .
        • Per penjar un fons propi, toca Penja Afegeix.
        • Per seleccionar un fons penjat prèviament, toca el fons que vols utilitzar.
        • Per suprimir l'efecte, toca Cap efecte o .
      • A la pestanya "Filtres":
        • Toca el filtre que vulguis utilitzar.
          • Consell: si el filtre és interactiu, segueix les instruccions en pantalla per activar-lo.
      • A la pestanya "Aparença":
        • Per retocar lleugerament el teu aspecte, selecciona una opció a "Retoc de retrat".
        • Per ajustar la il·luminació del vídeo, toca a sota de l'opció "Ajusta el vídeo en cas de poca llum".
        • Per canviar l'estil, toca el que vols utilitzar.
    • Per seleccionar o suprimir els efectes apilats, a la dreta de la visualització pròpia, toca Pila .
      • Selecciona els efectes que vols suprimir o, per suprimir-los tots, toca Suprimeix-ho tot.
      • Per minimitzar la visualització de pila, toca Tanca .
      • El número que hi ha al quadre d'ajuda verd indica el nombre d'efectes que has aplicat.
  3. Quan acabis, a l'extrem superior dret, toca Fet per tancar el tauler Efectes.
Els efectes de fons poden augmentar l'ús de la bateria. Et recomanem que desactivis els efectes si et queda poca bateria. És possible que el teu vídeo es retalli per mostrar altres participants, de manera que pot ser que els altres participants no vegin una part del fons o de l'efecte.

Consell: per comprovar com se't veu amb un altre fons, mira la visualització pròpia.