Endre bakgrunnen og bruk visuelle effekter i Google Meet

For å unngå distraksjoner eller gjøre møter morsommere kan du nå gjøre bakgrunnen uskarp eller bruke

• en dynamisk bakgrunn
  • et stillbilde som bakgrunn
  • en sesongbasert bakgrunn
  • et egendefinert bilde fra deg eller organisasjonen din
  • spesialeffekter, for eksempel filtre

Du kan også bruke stiler til å tilpasse videoen med ulike lys- og fargefiltre samt stiliserte bakgrunner.

Du kan få bedre sanntidsvideo på enheten ved å behandle bakgrunnsbilder, effekter som gjør bakgrunnen uskarp og justerer lyset, i nettskyen. Denne funksjonen lar enheten spare batteri og prosessorkraft og optimaliserer møtekvaliteten.

Viktig:

• Sensitiv informasjon kan vises når du endrer bakgrunnen.
  • I speilvisningen din vises bakgrunnen din som speilet eller invertert. De andre deltakerne i møtet ser imidlertid riktig retning.

• Tilgjengeligheten til bakgrunner, filtre og stiler avhenger av klienttypen, kontotypen og innstillingene som er angitt av Google Workspace-administratorene. Workspace-administratorer kan la brukerne bruke bakgrunner og spesialeffekter.

Endre bakgrunn

Viktig: For å bruke Endre bakgrunn og Effekter på en Android-enhet må du bruke en av følgende enheter med Android-versjon P:

• Samsung Galaxy S9 eller nyere
  • Pixel 3 eller nyere
  • Andre lignende enheter
  1. Åpne Meet-appen Meet-appen og så og velg et møte.
  2. Før du blir med i et møte, eller i løpet av et møte, trykker du på Effekter nederst i speilvisningen.
    • Du kan justere og bruke visuelle effekter for flere ulike kategorier. Trykk på den aktuelle kategorien og rull ned.
      • Under «Bakgrunner»-fanen:
        • Hvis du vil gjøre bakgrunnen litt uskarp, kan du trykke på Gjør bakgrunnen din litt uskarp .
        • Trykk på Gjør uskarpt for å gjøre bakgrunnen uskarp.
        • Trykk på Legg til Legg til for å laste opp din egen bakgrunn.
        • For å velge en forhåndsopplastet bakgrunn trykker du på bakgrunnen du vil bruke.
        • For å fjerne effekten, trykk på «Ingen effekter» eller .
      • Under «Filtre»-fanen:
        • Trykk på filteret du vil bruke.
          • Tips: Hvis filteret er interaktivt, følger du veiledningen på skjermen for å slå det på.
      • Under «Utseende»-fanen:
        • For å justere utseendet ditt litt, velg et alternativ under «Retusjer ansiktet ditt».
        • For å justere videobelysningen, trykk på under «Juster videoen for dårlig lys».
        • For å endre stilen, trykk på den.
    • For å velge eller fjerne de stablede effektene, trykk på Stabling til høyre for speilvisningen din.
      • Velg effektene du vil fjerne, eller trykk på Fjern alle for å fjerne alle effekter.
      • For å minimere stabelvisningen, trykk på Lukk .
      • Tallet i den grønne boblen viser hvor mange effekter du har brukt.
  3. Når du er ferdig, trykker du på Ferdig øverst til høyre for å lukke Effekter-panelet.

Hvis du bruker bakgrunnseffekter, kan det føre til økt batteribruk. Det kan være lurt å slå av effektene hvis du har lite batteri igjen. Det kan hende at videoen din blir beskåret for å vise andre deltakere, så noe av bakgrunnen eller effekten er kanskje ikke synlig for andre deltakere.

Tips: For å se hvordan du ser ut med en annen bakgrunn, kan du sjekke speilvisningen din.