Sånn kan du fikse Maps-appen når den krasjer

Hvis Google Maps-appen på telefonen eller nettbrettet krasjer eller har andre problemer som påvirker opplevelsen på Maps, kan du følge denne fremgangsmåten:

• Oppdater Google Maps.
  • Tøm lagringen i Innstillinger-appen på enheten.

Oppdater Google Maps

Last ned den siste versjonen av Google Maps-appen for å få tilgang til de nyeste appfunksjonene.

Hvis du er logget på Google-kontoen din, må du oppdatere Google Maps-appen direkte fra Play-butikken.

Oppdater Google Maps

Følg denne fremgangsmåten hvis du ikke er logget på Google-kontoen din:

1. Gå til Maps-appen i Play-butikken på Android-enheten.
  2. Trykk på Åpne i Play Butikk-appen.
    • Ikke trykk på installer, for da blir du viderekoblet til en påloggingsskjerm du ikke kan hoppe over.
  3. Du blir bedt om å logge på.
  4. Trykk på Mer Mer øverst til høyre og så Oppdateringer.
  5. Finn «Kart – naviger og utforsk», og trykk så på Oppdater.

Tøm bufferen og slett dataene i appen

Start her, og fullfør så prosessen på enheten.

1. Åpne Innstillinger-appen Innstillinger-app på Android-enheten.
  2. Trykk på Apper og varsler.
  3. Følg fremgangsmåten på enheten for å finne Google Maps-appen.
  4. Når du har valgt appen, skal lagrings- og bufringsalternativene vises.
  • Tøm bufferen: Med dette slettes data som lagres midlertidig.
  • Tøm datalagringen: Med dette slettes alle appdataene for godt.

Enhetsspesifikke trinn

Du kan vanligvis tømme bufferen og slette dataene på en app via Innstillinger-appen på telefonen. Sjekk ut noen eksempler på enhetsspesifikke trinn. De faktiske trinnene kan variere alt etter hvilken enhetsmodell du har.

Om du vil ha mer informasjon, kan du få det av enhetsprodusenten.

Samsung-telefoner

1. Gå til «Innstillinger» og så «Apper» på enheten.
  2. Velg Maps-appen.
  3. Trykk på Lagring og så Slett data.

LG-telefoner

1. Gå til Innstillinger og så Apper.
  2. Velg Maps-appen.
  3. Trykk på Lagring og så Slett data.

Huawei-telefoner

1. ​​​​​​​Gå til «Innstillinger» og så «Apper» på enheten.
  2. Trykk på «Apper» igjen.
  3. Velg Maps-appen.
  4. Trykk på Lagring og så Slett data.

Oppo-telefoner

1. Gå til «Innstillinger» og så «Appbehandling» på enheten.
  2. Trykk på Vis systemprosesser.
  3. Velg Maps-appen.
  4. Trykk på Lagring og så Slett data.

Xiaomi-telefoner

1. Gå til «Innstillinger» og så «Apper» på enheten.
  2. Åpne «Administrer apper»-fanen.
  3. Velg Maps-appen.
  4. Trykk på Lagring og så Slett data.

Vivo-telefoner

1. Gå til «Innstillinger» og så «Appbehandling» på enheten.
  2. Velg «Alle» fra fanemenyen, og velg så Maps-appen.
  3. Trykk på Slett data.

Pixel-telefoner

1. Gå til «Innstillinger» og så «Apper og varsler» på enheten.
  2. Trykk på Se alle apper og så Maps og så Lagring og buffer og så Tøm bufferen.

Send tilbakemelding

Hvis problemet vedvarer, kan du sende oss en tilbakemelding.