Mapsin korjaaminen kaatumisen jälkeen

Jos puhelimesi tai tablettisi Google Maps ‑sovellus kaatuu tai siinä esiintyy muita ongelmia, jotka vaikuttavat Mapsin käyttöön, kokeile ratkaista ongelmat seuraavasti:

• Päivitä Google Maps.
  • Tyhjennä tallennustila laitteesi Asetukset-sovelluksen kautta.

Google Mapsin päivittäminen

Lataa Google Maps ‑sovelluksen uusin versio, jotta saat käyttöösi sovelluksen uusimmat ominaisuudet.

Päivitä Google Maps

1. Avaa App Store iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Tiliympyrä.
  3. Vieritä alas kohtaan Saatavilla olevat päivitykset ja etsi Google Maps.
  4. Jos Google Maps näkyy luettelossa, asenna päivitys napauttamalla Päivitä.

Vinkki: Kirjoita pyydettäessä Apple ID:si ja salasanasi. Tämän jälkeen päivitykset ladataan ja asennetaan.

Asenna Google Maps uudelleen

Poista sovellus näin:

1. Kosketa pitkään Google Maps ‑sovellusta Maps iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Poista ja sitten Poista.

Voit asentaa sovelluksen uudelleen lataamalla sen App Storesta.

Lähetä palautetta

Jos ongelmat jatkuvat, lähetä meille palautetta.