Sådan løser du problemet i Maps, når appen går ned

Hvis Google Maps-appen på din telefon eller tablet går ned, eller du oplever andre problemer med Maps, kan du prøve følgende trin:

• Opdater Google Maps.
  • Ryd lagerpladsen i appen Indstillinger på din enhed.

Opdater Google Maps

Download den nyeste version af Google Maps-appen for at få adgang til de sidste nye appfunktioner.

Opdater Google Maps

1. Åbn App Store på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Profil Kontocirkel øverst til højre.
  3. Rul ned til "Tilgængelige opdateringer", og søg efter Google Maps.
  4. Hvis Google Maps står på listen, skal du trykke på Opdater for at installere opdateringer.

Tip! Hvis du bliver bedt om det, skal du angive dit Apple-id og din adgangskode. Opdateringerne downloades og installeres.

Geninstaller Google Maps

Sådan sletter du appen:

1. Tryk på Google Maps-appen på din iPhone eller iPad, og hold fingeren nede Maps.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Fjern og derefter Slet.

Hvis du vil geninstallere appen, skal du downloade den fra App Store.

Send feedback

Hvis du fortsat oplever det samme problem, kan du sende os feedback.