Sådan løser du problemet i Maps, når appen går ned

Hvis Google Maps-appen på din telefon eller tablet går ned, eller du oplever andre problemer med Maps, kan du prøve følgende trin:

• Opdater Google Maps.
  • Ryd lagerpladsen i appen Indstillinger på din enhed.

Opdater Google Maps

Download den nyeste version af Google Maps-appen for at få adgang til de sidste nye appfunktioner.

Hvis du er logget ind på din Google-konto, skal du opdatere Google Maps-appen direkte fra Play Butik.

Opdater Google Maps

Sådan gør du, hvis du ikke er logget ind på din Google-konto:

1. Gå til Maps-appen i Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Åbn i Play Butik-appen.
    • Undgå at trykke på "Installer"  , da du i så fald omdirigeres til en loginskærm, der ikke kan springes over.
  3. Du bliver bedt om at logge ind.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Opdateringer.
  5. Find "Kort – naviger og udforsk", og tryk derefter på Opdater.

Ryd appens cache og data

Start her, og fuldfør derefter processen på din enhed.

1. På din Android-telefon eller -tablet skal du åbne appen Indstillinger Appen Indstillinger.
  2. Tryk på Apps og notifikationer.
  3. Følg trinnene på din enhed for at finde Google Maps-appen.
  4. Når du har valgt appen, bør du kunne se indstillingerne for lagerplads og cache.
  • Ryd cache: Sletter midlertidige data.
  • Ryd data: Sletter alle appdata permanent.

Enhedsspecifikke trin

Du kan normalt rydde en apps cache og data via appen Indstillinger på din telefon. Se nogle eksempler på de enhedsspecifikke trin. De faktiske trin kan variere alt efter enhedsmodel.

Få flere oplysninger ved at kontakte producenten af din enhed.

Samsung-telefoner

1. Gå til Enhedsindstillinger og derefter Apps.
  2. Vælg Maps-appen.
  3. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd data.

LG-telefoner

1. Gå til Indstillinger og derefter Apps.
  2. Vælg Maps-appen.
  3. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd data.

Huawei-telefoner

1. ​​​​​​​Gå til Enhedsindstillinger og derefter Apps.
  2. Tryk på Apps igen.
  3. Vælg Maps-appen.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd data.

Oppo-telefoner

1. Gå til Enhedsindstillinger og derefter Appadministration.
  2. Tryk på Vis systemprocesser.
  3. Vælg Maps-appen.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd data.

Xiaomi-telefoner

1. Gå til Enhedsindstillinger og derefter Apps.
  2. Åbn fanen "Administrer apps".
  3. Vælg Maps-appen.
  4. Tryk på Lagerplads og derefter Ryd data.

Vivo-telefoner

1. Gå til Enhedsindstillinger og derefter Appadministrator.
  2. Vælg Alle i fanens menu, og vælg Maps-appen.
  3. Tryk på Ryd data.

Pixel-telefoner

1. Gå til Enhedsindstillinger og derefter Apps og notifikationer.
  2. Tryk på Se alle apps og derefter Maps og derefter Lagerplads og cache og derefter Ryd cache.

Send feedback

Hvis du fortsat oplever det samme problem, kan du sende os feedback.