Sånn kan du fikse Maps-appen når den krasjer

Hvis Google Maps-appen på telefonen eller nettbrettet krasjer eller har andre problemer som påvirker opplevelsen på Maps, kan du følge denne fremgangsmåten:

• Oppdater Google Maps.
  • Tøm lagringen i Innstillinger-appen på enheten.

Oppdater Google Maps

Last ned den siste versjonen av Google Maps-appen for å få tilgang til de nyeste appfunksjonene.

Oppdater Google Maps

1. Åpne App Store på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Profil Kontosirkelen øverst til høyre.
  3. Rull ned til «Tilgjengelige oppdateringer», og søk etter Google Maps.
  4. Trykk på Oppdater for å installere hvis Google Maps er oppført.

Tips: Skriv inn Apple-ID-en din og -passordet ditt hvis du blir bedt om det. Oppdateringene blir lastet ned og installert.

Installer Google Maps på nytt

Sånn sletter du appen:

1. Trykk og hold Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på «Fjern» øverst til høyre og så Slett.

For å installere appen på nytt, last den ned fra App Store.

Send tilbakemelding

Hvis problemet vedvarer, kan du sende oss en tilbakemelding.