Brug Google Maps-funktioner, der er installeret i din elbil

Vigtigt! Denne artikel omhandler kun brug af Google Maps via touchskærmen i din bil. Funktionalitet og tilgængelighed kan variere afhængigt af bilproducent eller region og dit dataabonnement.

Du kan få nyttige oplysninger vedrørende din elbil i Google Maps. Du kan se bilens estimerede batteriniveau ved ankomst, få vist vigtige batterirelaterede advarsler og finde kompatible ladestationer.

Tip! Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog og i alle lande/områder.

Batteriniveau ved ankomst

Når du søger efter et sted i Maps, kan du se bilens estimerede batteriniveau ved ankomst til stedet, f.eks. Batteriniveau ved ankomst. Når navigationen starter, opdateres det estimerede batteriniveau ved ankomst løbende under kørslen.

Hjælp til opladning

Når du navigerer til en destination:

• Hvis du ikke kan nå hen til din destination uden at oplade, og du kun skal standse én gang for at oplade, bliver du bedt om at vælge en ladestation langs din rute.
  • Hvis du ikke kan nå hen til din destination uden at oplade, og du skal oplade flere gange, tilføjes ladestationerne automatisk langs din rute. Opladningstiden medregnes i rejsens varighed.

Sådan føjer du en ladestation til din rute:

1. Tryk på Tilføj opladningsstop.
  2. Vælg en ladestation.

Hvis du vil rapportere manglende eller forkerte oplysninger om ladestationer, kan du sende os feedback på din mobilenhed.

Søg efter ladestationer

I Maps kan du søge efter kompatible ladestik til din bil og vælge ud fra følgende:

• Opladertyper
  • Betalingsnetværk
  • Opladningshastighed

Få oplysninger om, hvordan du føjer en ladestation til din rute, før start af navigation eller langs ruten under navigation.

Hvis du tilføjer en ladestation langs ruten, kan du se en anbefalet minimumladetid. Ladetiden varierer afhængigt af det estimerede batteriniveau ved ankomst, bilens ladefunktioner og stationens ladehastighed.

Tip! Tryk på en ladestation for at få flere oplysninger, f.eks. om ladeeffekt.