Een Maps-profiel volgen

U kunt geselecteerde Maps-bijdragers en geverifieerde accounts in bepaalde steden ontdekken en volgen.

Belangrijk: Tenzij uw profiel is ingesteld op beperkte toegang, kunnen andere Google Maps-gebruikers in uw profiel zien welke mensen u volgt. Als uw profiel is ingesteld op beperkte toegang, kunnen alleen uw volgers de lijst bekijken van mensen die u volgt.

Een Maps-bijdrager of geverifieerd account volgen

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Updates Updates en dan Voor jou.
  3. Scroll naar 'Aanbevolen mensen' en tik op Volgen.

Als u een Maps-bijdrager of geverifieerd account volgt, vindt u op het tabblad 'Voor jou' de reviews, beoordelingen, foto's en andere openbare bijdragen die de betreffende persoon aan Google Maps heeft toegevoegd.