Een Maps-profiel volgen

U kunt geselecteerde Local Guides ontdekken en volgen in negen steden:

• Bangkok
  • Delhi
  • Londen
  • Mexico-Stad
  • New York
  • Osaka
  • San Francisco
  • São Paulo
  • Tokio

Belangrijk: Als uw profiel is ingesteld op openbaar, kunnen andere Google Maps-gebruikers zien wie u volgt. In uw profiel kunt u verbergen wie u volgt.

Een Local Guide volgen

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsonder op Voor jou.
  3. Scroll naar 'Ontvang aanbevelingen van plaatselijke bewoners' en tik op Volgen.

Zodra u een Local Guide volgt, kunt u naar het tabblad 'Voor jou' gaan om de reviews, beoordelingen, foto's en andere openbare bijdragen aan Google Maps te zien van die Local Guide.