Uw Maps-profiel beheren

Bepalen wie uw bijdragen kan zien

Belangrijk: Reviews, foto's en beoordelingen zijn openbaar in Google Maps. U kunt reviews, foto's of beoordelingen niet privé plaatsen op Maps. Meer informatie over hoe u reviews schrijft en beoordelingen van plaatsen toevoegt

Over bijdragen

Iedereen kan uw openbare bijdragen zien in uw profiel, tenzij u hiervoor beperkingen instelt.

Openbare informatie op Maps:

• Naam, foto en biografie
  • Reviews, foto's, gepubliceerde lijsten en beoordelingen die u aan Maps heeft toegevoegd
  • Het aantal likes en weergaven van uw bijdragen
  • Uw Local Guide-niveau, -punten, -badges en het aantal bijdragen

Tip: Uw openbare bijdragen worden automatisch in uw profiel weergegeven. U kunt de profielinstellingen op elk gewenst moment wijzigen.

U kunt de zichtbaarheid van uw gepubliceerde bijdragen en posts op Google Maps beperken door de profielinstellingen te updaten. Als u de zichtbaarheid van uw bijdragen beperkt, kunnen mensen die uw profiel niet volgen, uw bijdragen niet meer in uw openbare profiel zien.

De zichtbaarheidsinstellingen van uw profiel updaten

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op uw profielfoto.
  3. Tik op Instellingen en dan Persoonlijke content en dan Profielprivacy.
  4. Gebruik deze schakelaar om de zichtbaarheid van uw profiel te beperken.