Bepalen wie je Google Maps-bijdragen kan vinden

Belangrijk: Reviews, foto's en beoordelingen zijn openbaar op Google Maps. Je kunt reviews, foto's of beoordelingen niet privé plaatsen op Maps. Meer informatie over hoe je reviews schrijft en beoordelingen van plaatsen toevoegt

Over bijdragen

Iedereen kan je openbare bijdragen in je profiel zien.

Openbare informatie op Maps:

• Naam, foto en biografie
  • Reviews, foto's, gepubliceerde lijsten en beoordelingen die je aan Maps hebt toegevoegd
  • Het aantal likes en weergaven van je bijdragen
  • Je Local Guides-niveau, -punten, -badges en het aantal bijdragen

Tip: Je openbare bijdragen worden automatisch in je profiel weergegeven. Je kunt de profielinstellingen op elk gewenst moment wijzigen.

Je kunt de zichtbaarheid van je gepubliceerde bijdragen en posts op Google Maps beperken door de profielinstellingen te updaten. Als je je bijdragen beperkt, moet je nieuwe volgers goedkeuren voordat ze de reviews, foto's en andere content kunnen zien die je in je openbare profiel post.

De zichtbaarheidsinstellingen van uw profiel updaten

1. Open de Google Maps-app Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op uw profielfoto.
  3. Tik op Instellingen en dan Persoonlijke content en dan Profielprivacy.
  4. Gebruik deze schakelaar om de zichtbaarheid van uw profiel te beperken.