Uw Maps-profiel beheren

Bepalen wie uw bijdragen kan zien

Belangrijk: Reviews, foto's en beoordelingen zijn openbaar in Google Maps. U kunt reviews, foto's of beoordelingen niet privé plaatsen op Maps. Meer informatie over hoe u reviews schrijft en beoordelingen van plaatsen toevoegt

Bijdragen weergeven

Iedereen kan uw openbare bijdragen zien in uw profiel, tenzij u deze verbergt.

Iedereen kan het volgende zien:

• Naam, foto en biografie
  • Reviews, foto's, gepubliceerde lijsten en beoordelingen die u aan Maps heeft toegevoegd
  • Het aantal likes en weergaven van uw bijdragen
  • Uw Local Guide-niveau, -punten, -badges en het aantal bijdragen

Tip: Uw openbare bijdragen worden automatisch in uw profiel weergegeven. U kunt de profielinstellingen op elk gewenst moment wijzigen.

Bijdragen verbergen

Alle gepubliceerde bijdragen en posts zijn openbaar op Google Maps, maar u kunt ze in uw profiel verbergen door de profielinstellingen te updaten. Uw naam, foto en biografie zijn altijd zichtbaar in uw profiel. Als u uw bijdragen heeft verborgen, kunt u ze zelf bekijken in uw openbare profiel, maar zijn ze niet meer zichtbaar voor anderen.

Bijdragen in uw profiel verbergen

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menuen vervolgens Mijn profiel en vervolgens Meer Meeren vervolgens Profielinstellingen.
  3. Schakel onder Profielinstellingen de optie Bijdragen in je profiel weergeven uit.

Bijdragen in uw profiel weergeven

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menuen vervolgens Mijn profiel en vervolgens Meer Meeren vervolgens Profielinstellingen.
  3. Schakel onder Profielinstellingen de optie Bijdragen in je profiel weergeven in.