Zakelijke hoogtepunten ontdekken

In het gedeelte 'Reviews' van een plaats vindt u onderwerpen waarmee informatie over die plaats wordt uitgelicht. Deze onderwerpen worden gegenereerd op basis van informatie die andere gebruikers in hun reviews hebben verstrekt. Voorbeelden van de onderwerpen die gebruikers kunnen zien, zijn 'zitplaatsen op het dak' of 'service'.

Reviews filteren op basis van onderwerpen

U kunt filteren op onderwerp om informatie te vinden over bepaalde aspecten van een plaats (zoals zitgelegenheid) of een specifieke maaltijd (zoals brunch).

1. Open Google Maps Maps.
  2. Zoek of selecteer een bedrijf.
  3. Tik op Reviews.
  4. Tik op een onderwerp (zoals 'wachttijd') om te filteren op reviews die specifiek over dat onderwerp gaan.