Updates van bedrijven en plaatsen ontvangen

U kunt plaatsen die u interesseren, zoals restaurants of bedrijven, volgen en updates ontvangen wanneer ze nieuwe posts of nieuws hebben.

Als u een plaats volgt, worden updates voor die plaats weergegeven op het tabblad Voor jou in Google Maps.

Bedrijven die u volgt, kunnen uw openbare Google Maps-profiel bekijken, tenzij u ervoor kiest om de bedrijven privé te volgen.

1. Open de Google Maps-app Maps op uw iPhone of iPad.
  2. Zoek een bedrijf of plaats.
  3. Tik op een plaats in de lijst en dan Volgen Volgen en dan OK of Privé volgen.
    Opmerking: Bedrijven die u volgt, kunnen uw openbare Google Maps-profiel bekijken, tenzij u kiest voor privé volgen.
  4. Als u een bedrijf of plaats niet meer wilt volgen, tikt u op het vinkje Checkmark.

U kunt bepalen of bedrijven die u volgt uw openbare profiel kunnen bekijken of niet. Als u uw profiel niet meer wilt delen met bedrijven die u volgt, tikt u op Instellingen Settings en dan Persoonlijke content. Schakel vervolgens Profiel met bedrijven delen uit.

Alle bedrijven bekijken die u volgt

U kunt alle plaatsen die u volgt in één lijst bekijken en beheren.

1. Open de Google Maps-app Maps.
  2. Tik op Menu Menuen dan Mijn plaatsen en dan Volgend. Er wordt een volledige lijst weergegeven van plaatsen die u volgt.
    Tip: Als u een bedrijf of plaats niet meer wilt volgen, tikt u op Volgend.