Updates van bedrijven en plaatsen ontvangen

U kunt plaatsen die u interesseren, zoals restaurants of bedrijven, volgen en updates ontvangen wanneer ze nieuwe posts of nieuws hebben.

Als u een plaats volgt, worden updates voor die plaats weergegeven op het tabblad Voor jou in Google Maps.

Bedrijven die u volgt, kunnen uw openbare Google Maps-profiel bekijken, tenzij u ervoor kiest om de bedrijven privé te volgen.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek een bedrijf of plaats.
  3. Tik op een plaats in de lijst en dan Volgen Toevoegen en dan OK of Privé volgen.
    Opmerking: Bedrijven die u volgt, kunnen uw openbare Google Maps-profiel bekijken, tenzij u ervoor kiest om de bedrijven privé te volgen.
  4. Als u een bedrijf of plaats niet meer wilt volgen, tikt u op het vinkje Done.

U kunt bepalen of bedrijven die u volgt uw openbare profiel kunnen bekijken of niet. Als u uw profiel niet meer wilt delen met bedrijven die u volgt, tikt u op Menu Menuen dan Instellingen en dan Persoonlijke content.Schakel vervolgens Profiel met bedrijven delen uit.

Alle bedrijven bekijken die u volgt

U kunt alle plaatsen die u volgt in één lijst bekijken en beheren.

1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Tik op Menu Menuen dan Mijn plaatsen en dan Volgend. Er wordt een volledige lijst weergegeven van plaatsen die u volgt.
  3. Optioneel: Als u een ​​bedrijf of plaats niet meer wilt volgen, tikt u op Volgend.