Brug en lettere version af Google Maps-appen

Google Maps Go er forudinstalleret på Android Oreo-enheder (i Go-udgaven). Appen er også tilgængelig i Play Butik. Google Maps Go er ikke en integreret del af Google Maps-appen. Den er designet til at køre hurtigt og problemfrit på enheder med begrænset hukommelse.

Ting, du ikke kan gøre i Google Maps Go

Nogle Maps-funktioner understøttes ikke i Google Maps Go. Når du bruger Google Maps Go, har du ikke mulighed for at:

Download Google Maps Go

Hvis du vil tilføje Google Maps Go på din telefon, skal du downloade den fra Play Butik. Hvis du vil bruge sving for sving-navigation, skal du downloade Navigation for Google Maps Go fra Play Butik.

Find oplysninger om et sted

Søg efter et sted

Søg efter et sted eller en stedtype, eller se seneste søgninger. Dine søgeresultater vises på kortet som enten røde prikker eller røde mininåle. Minimarkørerne angiver de bedste resultater i din søgning, og symbolerne beskriver stedet.

1. Åbn Google Maps Go Maps Go.
  2. Tryk på søgefeltet foroven, og angiv en adresse eller navnet på et sted. Du kan også vælge at søge efter en kategori, f.eks. tankstationer eller restauranter.
  3. Tryk på Ryd Ryd øverst for at fjerne søgeresultaterne.

Få flere oplysninger om et sted

Sådan får du flere oplysninger om et sted:

1. Søg efter et sted, eller tryk på et stedikon på kortet.
  2. Tryk på stedets navn nederst.

Du kan nu se oplysningerne om stedet. Dette omfatter oplysninger såsom adresse, åbningstider, telefonnummer og bedømmelser eller anmeldelser.

Få rutevejledning

Du kan se de estimerede rejsetider og rutevejledninger til steder, du kan vælge at tage hen.

1. Søg efter det sted, du vil hen. Bemærk! Husk at stave stedet korrekt.
  2. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    • I bil: Kørsel
    • Offentlig transport: Offentlig transport
    • Til fods: Til fods
    • På cykel: På cykel
  4. Tryk på Muligheder Valgmuligheder under valgmulighederne mht. rutevejledning for at undgå færger, betalingsveje og motorveje.
  5. Tryk på de grå stier, der vises, for at se andre ruter.
  6. Tryk på Naviger for at få stemmestyret rutevejledning. Brug lydstyrkeknapperne på din enhed til at styre lydstyrken for talenavigation.

Bemærk! Navigation forudsætter, at appen Navigation for Google Maps Go er downloadet, og er muligvis ikke tilgængelig alle steder.

Se rutevejledning for scootere og motorcykler

Bemærk! Denne funktion er ikke tilgængelig alle steder.

Skift til rutevejledning for motorcykler, hvis du kører på motorcykel eller scooter.

I denne type rutevejledning ledes du uden om veje, hvor motorcykler ikke er tilladt. Du bliver muligvis ledt ud på smallere sideveje for at skyde genvej.

1. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  2. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til højre.
  3. Tryk på Motorcykel Motorcykel og så Start.

Tips!

• Du kan zoome ind på de første par sving eller afkørsler, inden du starter turen. Tryk på de hvide cirkler langs ruten.
  • Tryk på et vartegn for at få flere oplysninger eller tilføje et stop (hvis du selv kører).

Få rutevejledning for forskellige tidspunkter

Når du vil have vist en rutevejledning, skal du vælge, hvornår du ønsker at tage af sted, eller hvornår du gerne vil ankomme.

1. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning.
  2. Vælg en destination.
  3. Tryk på Tag af sted nu Pil ned øverst under valgmulighederne mht. rutevejledning.
  4. Vælg et tidspunkt, og følg vejledningen.

Bemærk! Google Maps Go indeholder ikke rutevejledninger med offentlig transport for alle byer. Se, hvilke byer der er omfattet.

Se, hvad der er i nærheden

Her er nogle flere ting, du kan gøre i Google Maps Go.

Bemærk! Det er ikke alle funktioner, der er tilgængelige i alle områder.

Udforsk kortet

På din telefon eller tablet kan du trykke på et sted for at få flere oplysninger. Du kan også holde fingeren nede et vilkårligt sted på kortet for at få flere oplysninger om det pågældende sted.

Flyt kortet
  • Find et specifikt vartegn eller en specifik adresse: Tryk på Søg Søg øverst.
  • Bevæg dig rundt: Tryk på skærmen med én finger, og træk i den.
  • Zoom ind og ud: Knib to fingre sammen på skærmen.
  • Se din aktuelle placering: Den blå prik viser dig, hvor du er. Hvis du ikke kan se en blå prik, kan du klikke på Din placering Placering nederst til højre.
Se oplysninger om trafik, offentlig transport, cykelruter og terræn

Du kan se oplysninger om rejseruter, trafik eller landskabet. Du kan også se satellitbilleder.

Tryk på Menu Menu og så tryk på en mulighed på listen.

Du kan se nogle Google Maps Go-steder helt tæt på. Se, om billederne åbnes i Street View 360°-billede.

Få flere oplysninger om Street View i Maps.

Løs et problem, eller send os feedback

Hvorfor får jeg vist en underretning fra Google Chrome?

Google Maps Go har brug for, at Chrome fungerer på din enhed. Hvis du er logget ind på Chrome, bliver du automatisk logget ind på Google Maps Go.

Hvad betyder "Ingen internetforbindelse"?

Din enhed er ikke linket til Wi-Fi eller et datasignal. Prøv at oprette forbindelse igen, eller gå til et område, hvor du er sikker på, at der er forbindelse.

Hvorfor får jeg vist adresselinjen øverst i min app?

Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Google Chrome. Derefter skal du genåbne Google Maps Go.

Hvordan sletter jeg min søgehistorik?

Gå til siden med personlige oplysninger og privatliv.

Giv feedback

Du kan fortælle os om problemer, som du har bemærket, eller hvad der er godt og dårligt ved Google Maps Go. Tryk på Menu Menu og så Send feedback.

Bemærk! Brug Google Maps-appen, hvis du vil rapportere et dataproblem.