Compartir la ubicació en temps real amb altres persones

Amb l'opció Compartició d'ubicació de Google, podeu triar qui pot trobar la vostra ubicació i durant quant temps voleu compartir-la.

Consell: hi ha altres productes de Google que també us permeten compartir la vostra ubicació de forma puntual amb altres persones.

Les persones amb qui compartiu la vostra ubicació poden veure sempre:

• El vostre nom i la vostra foto.
  • La ubicació recent del vostre dispositiu, fins i tot quan no estigueu utilitzant aplicacions de Google.
  • La bateria del vostre dispositiu i si s'està carregant.
  • L'hora d'arribada i de sortida, si afegeixen una notificació de Compartició d'ubicació.

És possible que també vegin altres dades, en funció de com les compartiu.

Disponibilitat de la funció Compartició d'ubicació

La funció Compartició d'ubicació funciona fins i tot quan l'historial d'ubicacions està desactivat.

És possible que veieu un advertiment quan obriu la funció Compartició d'ubicació. Aquí teniu algunes de les causes més freqüents:

Si la funció Compartició d'ubicació no us funciona, envieu-nos suggeriments.

Important: per compartir la vostra ubicació en temps real mitjançant la funció Compartició d'ubicació, heu d'utilitzar un dispositiu mòbil. Tanmateix, també podeu controlar la configuració d'aquesta funció des d'un ordinador. Obteniu informació sobre com podeu compartir la vostra ubicació des d'un telèfon o una tauleta Android, o bé des d'un iPhone o iPad.

Cercar la ubicació d'una persona

Si una persona comparteix la seva ubicació amb el vostre compte, podeu cercar-la al vostre mapa.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Compartició d'ubicació.
  3. Trieu algú.

Amagar o mostrar la ubicació d'una persona

Si no voleu que es mostri la ubicació en temps real d'una persona al vostre mapa, podeu amagar-la, i la podeu tornar a activar en qualsevol moment.

1. A l'ordinador, obriu Google Maps Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Compartició d'ubicació.
  3. Toqueu la icona de l'usuari.
  4. Per amagar temporalment una persona, toqueu Amaga al mapa.

Consell: podeu bloquejar permanentment la ubicació d'una persona al vostre mapa. Obteniu informació sobre com podeu bloquejar el compte d'una altra persona.

Activar la ubicació d'una persona amagada
  1. A l'ordinador, obriu Google Maps Maps.
  2. Feu clic a Menú Menú i després Compartició d'ubicació.
  3. Passeu el cursor per sobre de la icona per amagar que hi ha al costat de la persona.
  4. Feu clic a Mostra al mapa.

Deixar de compartir la ubicació

1. A l'ordinador, aneu a Configuració de la compartició d'ubicació.
  2. Al costat de la persona amb qui voleu deixar de compartir la ubicació, feu clic a Suprimeix Remove.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda