Afegir i explorar plats a Google Maps

Convertiu-vos en un Local Guide

Podeu explorar les opcions de carta i afegir plats nous al perfil d'empresa d'un restaurant. Si sou Local Guide, podeu afegir plats per guanyar punts.

Nota: no tots els plats s'afegiran a Google Maps.

Explorar plats populars

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu la pestanya d'informació del lloc.
  4. Toqueu Carta.
  5. Per navegar per les fotos i ressenyes d'un plat, toqueu-lo.

Afegir un plat

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu la pestanya d'informació del lloc.
  4. Toqueu Carta i després Afegeix un plat Afegeix un plat

Informar d'un plat

Si trobeu que un plat és inadequat o poc precís, o que no existeix, ens ho podeu fer saber.

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  3. Toqueu Carta i després el plat del qual ens voleu informar.
  4. Toqueu Suggereix un canvi
  5. Trieu:
    • El nom del plat és incorrecte
    • El nom del plat és inadequat
    • No se serveix aquest plat

Afegir una foto a un plat

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu la pestanya d'informació del lloc.
  4. Toqueu Carta i després el plat al qual voleu afegir una foto.
  5. Toqueu Més Mési després Afegeix una foto.
  6. Seleccioneu una foto i toqueu Fet.

Afegir un nom a un plat

Podeu afegir noms als plats que no en tenen.

1. Obriu l'aplicació Google Maps Google Maps.
  2. Cerqueu o toqueu un lloc al mapa.
  3. A la part inferior, toqueu la pestanya d'informació del lloc.
  4. Toqueu Carta i després un plat amb la pestanya "Posa un nom al plat" i després Posa un nom al plat.
  5. Introduïu el nom del plat.
  6. Toqueu Fet.

Afegir el nom d'un plat a una foto

1. Afegiu una foto a Google Maps des de la pàgina del lloc.
  2. Quan se us demani d'afegir el nom a un plat, poseu-n'hi un i recomaneu el plat.

Es poden escriure ressenyes de plats concrets?

Actualment, no se'n poden escriure directament. En lloc d'això, s'ha de fer menció del plat que es vulgui a la ressenya del lloc i aquesta ressenya es mostrarà a la pàgina del plat mencionat.