Pysäköintipaikkojen etsiminen ja tallentaminen

Voit etsiä pysäköintipaikkoja ennen kuin lähdet ajamaan. Saavuttuasi määränpäähän voit tallentaa pysäköintipaikan, jotta löydät sen helposti myöhemmin.

Huomioitavaa:

• Pysäköintipaikan haku määränpään läheltä on mahdollista vain joissakin Yhdysvaltojen kaupungeissa.
  • Pysäköintipaikkoja ei voi hakea iPhonella tai iPadilla.

Pysäköintialueen tai pysäköintihallin lisääminen reitille

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Hae yläosassa määränpäätä.
  3. Napauta näytön alareunasta Reittiohjeet.
  4. Napauta alareunasta Raput & pysäk.
  5. Napauta Etsi pysäköintipaikka määränpään läheltä.
  6. Valitse pysäköintialue tai pysäköintihalli ja napauta Lisää pysäköinti.
  7. Napauta alareunasta Aloita.

Pysäköintipaikan tallentaminen

Tallentamalla pysäköintipaikan muistat helposti, minne jätit autosi.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta sijaintisi osoittavaa sinistä pistettä.
  3. Valitse Tallenna pysäköintipaikka.

Pysäköintipaikka pysyy tallennettuna Google Mapsissa, kunnes poistat sen.

Pysäköintipaikan siirtäminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta hakukenttää ja sitten Pysäköintipaikka.
  3. Valitse alareunasta Pysäköintipaikka  ja sitten Muuta sijaintia.

Voit poistaa pysäköintipaikan Mapsista valitsemalla Tyhjennä Tyhjennä.

Pysäköintipaikan tietojen lisääminen

Voit lisätä valokuvia ja muistiinpanoja, kuten mille tasolle autosi on pysäköity ja paljonko pysäköintiaikaa on jäljellä.
  1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta hakukenttää ja sitten Pysäköintipaikka.
  3. Kun haluat lisätä kuvan tai muistiinpanon, napauta Lisätietoja.

Pysäköintipaikan jakaminen muille

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta hakukenttää ja sitten Pysäköintipaikka.
  3. Valitse Lisätietoja ja sitten Jaa Jaa.

Auton pysäköintipaikan etsiminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta hakukenttää ja sitten Pysäköintipaikka.
  3. Napauta näytön alareunasta Reittiohjeet Reittiohjeet.

Pysäköinnistä maksaminen Google Mapsin kautta

1. Aja pysäköintipaikkaan.
  2. Napauta alareunasta Maksa pysäköinti.
  3. Kun Google Pay avautuu, voit maksaa pysäköinnin.

Lue lisää Google Paysta.

Ilmoitusten ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Voit saada ilmoituksia pysäköintitiedoista, kuten pysäköintipaikasta ja ‑ajasta.

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta profiilikuva tai nimikirjaimet Tiliympyrä ja sitten Asetukset Asetukset.
  3. Napauta Ilmoitukset ja sitten Paikat.
  4. Vieritä alas ja ota Tallennettu pysäköintipaikka käyttöön tai poista se käytöstä.