Hitta och spara parkeringsplatser

Innan du börjar köra kan du kolla upp platser där du kan parkera din bil. När du når din destination kan du spara din parkeringsplats så att du hittar den senare.

Obs!

• Du kan bara söka efter parkering nära din destination i vissa städer i USA.
  • Du kan inte söka efter parkeringsplatser på iPhone eller iPad.

Lägga till en parkeringsplats eller ett garage till din rutt

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Högst upp söker du efter en destination.
  3. Längst ned till höger trycker du på Vägbeskrivning.
  4. Längst ned trycker du på Steg och mer
  5. Tryck på Hitta parkering nära destination.
  6. Välj en parkeringsplats eller ett garage och tryck på Lägg till parkeringsplats.
  7. Längst ned till höger trycker du på Start.

Spara parkeringsplatsen

Du kan spara din parkeringsplats så att du kommer ihåg var du parkerade bilen.

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på den blå punkten som visar din plats.
  3. Tryck på Spara parkeringsplats.

Parkeringsplatsen sparas i Google Maps till dess att du tar bort den.

Flytta parkeringsplatsen

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på sökfältet och sedan Parkeringsplats.
  3. Längst ned trycker du på Parkeringsplats och sedan Byt plats.

Om du vill ta bort parkeringsplatsen från Maps trycker du på Rensa Rensa.

Lägga till information om parkeringsplatsen

Du kan lägga till foton och kommentarer, till exempel vilken våning bilen står på och hur mycket tid som återstår.
  1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på sökfältet och sedan Parkeringsplats.
  3. Om du vill lägga till ett foto eller en kommentar trycker du på Mer information.

Dela parkeringsplatsen med andra

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på sökfältet och sedan Parkeringsplats.
  3. Tryck på Mer information och sedan Dela Dela.

Hitta var du parkerade

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på sökfältet och sedan Parkeringsplats.
  3. Längst ned till höger trycker du på Vägbeskrivning Vägvisning.

Slå på och av aviseringar

Du kan få meddelanden om parkering, till exempel var du parkerade och hur länge.

1. Öppna appen Google Maps Google Maps på din mobil eller surfplatta med Android.
  2. Överst till vänster trycker du på Meny Meny och sedan Inställningar.
  3. Tryck på Aviseringar och sedan Personer och platser.
  4. Rulla ned och slå på eller av Sparad parkering.