Finn og lagre parkeringsplasser

Før du begynner å kjøre, kan du se etter steder der du kan parkere bilen din. Når du har ankommet destinasjonen, kan du lagre parkeringsplassen, slik at du finner den igjen senere.

Merk:

• Du kan bare finne parkering i nærheten av destinasjonen din i enkelte byer.
  • Du kan ikke søke etter parkeringsplasser på iPhone eller iPad.

Legg til en parkeringsplass eller et parkeringshus langs ruten din

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Søk etter en destinasjon øverst på skjermen.
  3. Trykk på Veibeskrivelse nederst på skjermen.
  4. Trykk på Trinn/parkering nederst på skjermen.
  5. Trykk på Finn parkering i nærheten av destinasjonen.
  6. Velg en parkeringsplass eller et parkeringshus, og trykk på Legg til parkeringsplassen.
  7. Trykk på Start nederst på skjermen.

Lagre stedet du parkerte

Du kan lagre parkeringsplassen din, slik at du husker hvor du satte fra deg bilen.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på den blå prikken som angir posisjonen din.
  3. Trykk på Lagre parkeringen.

Parkeringsplassen din er lagret i Google Maps helt til du fjerner den.

Flytt parkeringsplassen din

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på søkefeltet etterfulgt av Parkeringsplass.
  3. Trykk på Parkeringsplass nederst på skjermen etterfulgt av Endre posisjon.

Du kan fjerne parkeringsplassen din fra Maps ved å trykke på Fjern Fjern.

Legg til notater om parkeringsplassen din

Du kan legge til bilder og notater, for eksempel om hvilken etasje du parkerte i, eller hvor lang parkeringstid som gjenstår.
  1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på søkefeltet etterfulgt av Parkeringsplass.
  3. Trykk på Mer informasjon for å legge til et bilde eller et notat.

Del parkeringsplassen din med andre

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på søkefeltet etterfulgt av Parkeringsplass.
  3. Trykk på Mer informasjon etterfulgt av Del Del.

Se hvor du har parkert

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på søkefeltet etterfulgt av Parkeringsplass.
  3. Trykk på Veibeskrivelse Veibeskrivelse nederst på skjermen.

Betal for parkering fra Google Maps

1. Kjør til parkeringsplassen din.
  2. Trykk på Betal for parkering nederst på skjermen.
  3. Når Google Pay åpnes, kan du betale for parkeringen.

Finn ut mer om Google Pay.

Slå på eller av varsler

Du kan få varsler med parkeringsinformasjon, for eksempel om hvor du har parkert, og hvor lenge.

1. Åpne Google Maps-appen Kart på Android-enheten.
  2. Trykk på profilbildet ditt eller forbokstaven din Kontosirkelen og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Varsler etterfulgt av Steder.
  4. Rull nedover, og slå Lagret parkering på eller av.