Find og gem parkeringssteder

Inden du kører, kan du finde steder, hvor du kan parkere din bil. Når du er nået frem til din destination, kan du gemme dit parkeringssted, så du kan finde det senere.

Bemærk!

• Du kan kun finde parkering i nærheden af din destination i visse amerikanske byer.
  • Du kan ikke søge efter steder at parkere på iPhone eller iPad.

Føj et parkeringsanlæg til din rute

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en destination foroven.
  3. Tryk på Rutevejledning nederst.
  4. Tryk på Detaljeret rute nederst.
  5. Tryk på Find en p-plads tæt på destinationen.
  6. Vælg et parkeringsanlæg, og tryk på Tilføj parkering.
  7. Tryk på Start nederst.

Gem det sted, hvor bilen er parkeret

Du kan gemme dit parkeringssted, så du nemt kan finde din bil igen.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på den blå prik, der viser din placering.
  3. Tryk på Gem din parkering.

Dit parkeringssted gemmes i Google Maps, indtil du fjerner det.

Flyt dit parkeringssted

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på søgefeltet og så Parkeringssted.
  3. Tryk på Parkeringssted og så Skift placering nederst.

Tryk på Ryd Ryd

Tilføj bemærkninger om dit parkeringssted

Du kan tilføje fotos og bemærkninger, f.eks. hvilken etage din bil er parkeret på, og hvornår parkeringstiden udløber.
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på søgefeltet og så Parkeringssted.
  3. Tryk på Flere oplysninger for at tilføje et foto eller en bemærkning.

Del dit parkeringssted med andre

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på søgefeltet og så Parkeringssted.
  3. Tryk på Flere oplysninger og så Del Del.

Find det sted, hvor bilen er parkeret

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på søgefeltet og så Parkeringssted.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst.

Betal for parkering fra Google Maps

1. Kør til dit parkeringssted.
  2. Tryk på Betal for parkering nederst.
  3. Når Google Pay åbnes, kan du betale for din parkering.

Få flere oplysninger om Google Pay.

Slå notifikationer til eller fra

Du kan få underretninger med parkeringsrelaterede oplysninger, f.eks. om, hvor bilen er parkeret, og hvor længe den har været parkeret der.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel  og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Notifikationer og så Steder.
  4. Rul ned, og slå derefter Gemt parkering til eller fra.