Cercar i desar ubicacions d'aparcament

Abans de començar a conduir, podeu cercar llocs on aparcar el cotxe. Quan arribeu a la vostra destinació, podeu desar la ubicació de l'aparcament per trobar-la més tard.

Notes:

• Només podeu cercar aparcament a prop de la vostra destinació en determinades ciutats dels EUA.
  • No podeu cercar llocs on aparcar amb un iPhone o un iPad.

Afegir un aparcament o un garatge a una ruta

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. A la part superior, cerqueu una destinació.
  3. A la part inferior, toqueu Indicacions.
  4. A la part inferior, toqueu Passos i aparcament.
  5. Toqueu Cerca aparcament a prop de la destinació.
  6. Seleccioneu un aparcament o un garatge i toqueu Afegeix l'aparcament.
  7. A la part inferior, toqueu Inicia.

Desar el lloc on heu aparcat

Podeu desar el lloc on heu aparcat per recordar on heu deixat el cotxe.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu el punt blau que indica la vostra ubicació.
  3. Toqueu Desa l'aparcament.

La ubicació de l'aparcament es desarà a Google Maps fins que no la suprimiu.

Moure la ubicació de l'aparcament

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca i després Ubicació de l'aparcament.
  3. A la part inferior, toqueu Ubicació de l'aparcament i després Canvia la ubicació.

Per suprimir la ubicació de l'aparcament de Maps, toqueu Esborra Esborra.

Afegir notes a la ubicació de l'aparcament

Podeu afegir fotos i notes per especificar en quina planta heu deixat el cotxe o quant de temps us queda.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca i després Ubicació de l'aparcament.
  3. Per afegir una foto o una nota, toqueu Més informació.

Compartir la ubicació de l'aparcament amb altres persones

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca i després Ubicació de l'aparcament.
  3. Toqueu Més informació i després Comparteix Comparteix.

Trobar el lloc on heu aparcat

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la barra de cerca i després Ubicació de l'aparcament.
  3. A la part inferior, toqueu Indicacions Indicacions.

Pagar l'aparcament des de Google Maps

1. Conduïu fins a la plaça d'aparcament.
  2. A la part inferior, toqueu Paga l'aparcament.
  3. Un cop s'obri Google Pay, podreu pagar l'aparcament.

Obteniu més informació sobre Google Pay.

Activar o desactivar les notificacions

Podeu rebre notificacions amb informació de l'aparcament, com ara on heu aparcat i quant de temps us hi heu estat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Notificacions i després Llocs.
  4. Desplaceu-vos cap avall i, tot seguit, activeu o desactiveu Aparcament desat.