Se trafik nära dig

På din iPhone eller iPad kan du se trafikinformation i realtid i vyn I dag utan att behöva öppna Google Maps-appen. När du lägger till widgeten Google Traffic ser du

• trafikinformation och förseningar i ditt område
  • olyckor, vägarbeten och avstängda vägar i närheten.

Se trafikinformation i vyn I dag

Obs! Funktionen är tillgänglig på iPhone (iOS 9 eller senare) och iPad (iOS 10). Anvisningarna nedan gäller iOS 10.

1. Svep från vänster till höger på låsskärmen på din iPhone eller iPad tills du ser en lista över widgetar.
    Svep åt höger
  2. Rulla längst ned på skärmen och tryck på Redigera.
    Svep uppåt Tryck på Redigera
  3. Tryck på Lägg till Lägg till Google Traffic Google Maps.
    Lägg till widget
  4. Tryck på Klart. Nu bör du se information om trafik i närheten i vyn I dag.