Bedrijfsinformatie bewerken in Google Maps

Als je een plaats kent, kun je feedback geven zodat Google Maps kan bepalen of de informatie van een plaats moet worden gewijzigd.

Belangrijk:

Openingstijden van een plaats wijzigen

1. Open Google Maps Maps.
  2. Zoek naar een plaats of selecteer deze op de kaart.
  3. De openingstijden van het bedrijf bekijken: Selecteer het tabblad Overzicht. Scroll naar Openingstijden hours en selecteer de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  4. Selecteer Bewerking voorstellen.
  5. Kies uit de volgende opties:
    • Als de openingstijden onjuist zijn: Selecteer Bewerken  naast de openingstijden die je wilt wijzigen.
    • Als enkele of alle openingstijden ontbreken: Selecteer Openingstijden  onderaan.
      • Als een plaats extra openings- of sluitingstijden heeft, zoals een lunchpauze midden op de dag, selecteer je Openingstijden toevoegen om de gegevens in te vullen.
  6. Voer je bewerkingen door en selecteer Opslaan.
Tip: Voeg een foto toe zodat we je suggestie kunnen verifiëren. Je foto's zijn openbaar beschikbaar onder je naam.

De naam, locatie of andere gegevens van een plaats wijzigen

1. Open Google Maps Maps.
  2. Zoek naar een plaats of selecteer deze op de kaart.
  3. Selecteer Bewerking voorstellen en dan Naam of andere gegevens wijzigen.
  4. Volg de instructies op het scherm om je feedback in te dienen.
Tip: Voeg een foto toe zodat we je suggestie kunnen verifiëren. Je foto's zijn openbaar beschikbaar onder je naam.

Een plaats beschrijven in de Google Maps-app

Je kunt de serviceopties, hoogtepunten, toegankelijkheid, speciale eet- of drinkmenu's, opties voor ter plaatse eten of afhalen, voorzieningen, sfeer, bezoekers, planningsoverwegingen en betalingsopties van een plaats beschrijven.

Belangrijk: Je kunt alleen bewerkingen van bedrijfskenmerken voorstellen op een mobiel apparaat.

1. Open de Google Maps-app Maps op je mobiele apparaat.
  2. Zoek het profiel van het bedrijf waarvoor je een bewerking wilt voorstellen.
  3. Scroll opzij in de tabbladkiezerbalk en tik op Over en dan Beschrijf deze plaats .
  4. Tik in de beschrijvingen op een beschrijving om deze te wijzigen naar een van de volgende opties:
    • Waar
    • Niet waar
    • Niet zeker
  5. Tik op Verzenden als je klaar bent met bewerken.

Wachttijd om correcties te publiceren

Je bewerkingen worden eerst beoordeeld. Het kan daarom enige tijd duren voordat de kaart wordt geüpdatet.