Uw Maps-bewerkingen bekijken

U kunt op uw telefoon of tablet een lijst bekijken met bewerkingen en plaatsen die u op Google Maps heeft toegevoegd. Uw bewerkingen zijn alleen zichtbaar voor u. Voor sommige plaatsen die u heeft toegevoegd en die als goedgekeurd worden weergegeven, ontvangt u mogelijk geen Local Guides-punten als iemand de betreffende plaats al eerder heeft toegevoegd.

Voor elke bewerking ziet u het volgende:

• Of uw bewerking is goedgekeurd of in behandeling is
  • Welke gegevens u van de plaats heeft bewerkt, zoals de openingstijden of het telefoonnummer

Een lijst met uw bewerkingen bekijken

1. Open de Google Maps-app Google Maps .
  2. Tik op het menu Menu en vervolgens Mijn bijdragen en vervolgens Bewerkingen.