Delta i betatestingen av Google Maps-appen for Android

Hvis du har en Android-enhet og vil teste nye funksjoner i Google Maps-appen før de lanseres, kan du bli med i betatestprogrammet.

Merk: Du kan bare ha én versjon av Maps-appen installert på telefonen din eller nettbrettet ditt. Hvis en betaversjon ikke er tilgjengelig, får du den vanlige versjonen frem til betaversjonen er klar til bruk.

Bli med i betatestprogrammet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å bli med i betatestprogrammet.

1. Registrer deg for betatesting av Maps-appen.
  2. Velg Bli tester.

Viktig: Vi ber om at du ikke publiserer eller deler funksjonene du tester, før vi har lansert dem offentlig.

Du kan forlate betatestprogrammet ved å gå til avmeldingssiden > Forlat programmet.

Merk: Hvis du forlater programmet, kan det hende du må oppdatere Google Maps-appen til den nyeste standardversjonen.

Send oss tilbakemelding

Ved å delta i betatestprogrammet gir du et viktig bidrag til utviklingen av appen. Når du bruker betaversjonen og gir tilbakemeldinger, blir det enklere for oss å lage en bedre versjon av appen.