Google Maps ‑sovelluksen betatestaus Androidille

Jos haluat testata Maps-sovelluksen uusia ominaisuuksia Android-laitteellasi jo ennen niiden julkaisemista, liity betatestausohjelmaan.

Huom. Puhelimessa tai tabletissa voi kerrallaan olla asennettuna vain yksi Maps-sovelluksen versio. Jos betaversiota ei ole saatavilla, saat käyttöösi normaalin version seuraavan betaversion ilmestymiseen saakka.

Liittyminen betatestausohjelmaan

Voit liittyä betatestaajaksi noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Ota betatestaus käyttöön Maps-sovelluksessa.
  2. Valitse Ryhdy testaajaksi.

Tärkeää: Ethän julkaise tai jaa testattavana olevia ominaisuuksia ennen kuin ne julkaistaan virallisesti.

Jos haluat jäädä pois betatestausohjelmasta, siirry käytöstä poistamisen sivulle ja valitse Lopeta ohjelma.

Huom. Jos jäät pois ohjelmasta, päivitä tarvittaessa Google Maps ‑sovellus, jotta saat viimeisimmän normaalin version käyttöösi.

Lähetä meille palautetta

Betatestaajana olet mukana kehittämässä sovellusta. Osallistumalla testaukseen ja antamalla palautetta autat meitä kehittämään jatkossa entistäkin parempia versioita.