Betatest af Google Maps-appen på Android

Hvis du har en Android-enhed og gerne vil teste nye funktioner i Maps-appen, før de udgives, kan du tilmelde dig betatestprogrammet.

Bemærk! Du kan kun have én version af Maps-appen installeret på din telefon eller tablet. Hvis der ikke findes en betaversion, får du den almindelige version, indtil den næste betaversion bliver tilgængelig.

Tilmeld dig betatestprogrammet

Sådan bliver du betatestperson:

1. Tilmeld dig betatest af Maps-appen.
  2. Vælg Bliv tester.

Vigtigt! Vi beder dig om ikke at offentliggøre eller dele de funktioner, som du tester, før de er offentligt lanceret.

Hvis du ikke længere vil være en del af betatestprogrammet, skal du gå til fravalgssiden > Forlad programmet.

Bemærk! Hvis du forlader programmet, skal du muligvis opdatere Google Maps-appen for at kunne bruge den sidste nye almindelige version.

Send os feedback

Som betatester spiller du en vigtig rolle i udviklingen af appen. Din deltagelse og feedback hjælper os med at skabe en bedre version af appen.