Behöver du hjälp med Google My Business? Besök i så fall hjälpcentret för Google My Business.

Lägga till en plats som saknas på Google Maps

Du kan lägga till platser som saknas på kartan. Platsen visas offentligt när den har lagts till. Du kan lägga till platser som landmärken, kaféer och andra lokala företag.

Läs mer om hur du åtgärdar en adress eller nålposition som saknas.

Lägga till en plats som saknas

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Bidra Bidra följt av Lägg till plats .
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Lägga till information om ditt företag

Skapa en företagsprofil utan kostnad. Med en företagsprofil kan du snabbt hantera information som öppettider, adress och foton. Gör anspråk på och verifiera ditt företag via dator, telefon eller surfplatta. När företaget har verifierats kan du läsa om hur du uppdaterar din företagsinformation.

Läs mer om Företagsprofil.

Skicka andra typer av feedback