Etsitkö Google My Businessiin liittyviä ohjeita? Niitä on Google My Businessin ohjekeskuksessa.

Puuttuvan paikan lisääminen Google Mapsiin

Voit lisätä kartalle puuttuvia paikkoja. Lisäämisen jälkeen paikka näkyy julkisesti. Voit lisätä esimerkiksi maamerkkejä, kahviloita tai muita paikallisia yrityksiä.

Lue lisää puuttuvan osoitteen lisäämisestä tai merkin sijainnin korjaamisesta.

Puuttuvan paikan lisääminen

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä ja sitten Lisää paikka .
  3. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Lisää oman yrityksen tiedot

Voit luoda Yritysprofiilin maksutta. Yritysprofiilin avulla voit nopeasti muokata esimerkiksi yrityksesi aukioloaikoja ja osoitetta sekä lisätä valokuvia. Ilmoittaudu yrityksen omistajaksi ja todenna yrityksesi tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Kun yrityksesi on todennettu, katso ohjeet yritystietojen päivittämiseen.

Lue lisää Yritysprofiilista

Muunlaisen palautteen lähettäminen meille