Lägga till en plats som saknas på Google Maps

Du kan lägga till platser som saknas, till exempel offentliga landmärken, kaféer eller andra lokala företag, så att de visas offentligt på kartan. Du kan också läsa om hur du åtgärdar en adress som saknas eller en nålplacering.

Lägga till en plats som saknas

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Sök efter adressen till platsen som saknas.
  3. Klicka på Lägg till en plats som saknas.

Lägga till information om ditt företag

Om du äger ett företag och vill hantera informationen i din företagsprofil kostnadsfritt kan du använda Google My Business. Där kan du snabbt hantera uppgifter som öppettider, adress och foton.

Så här uppdaterar du din företagsinformation på Google Maps:

1. Så här gör du anspråk på och verifierar ditt företag:
  2. Uppdatera din företagsinformation.

Skicka andra typer av feedback

Informera oss om andra problem med följande alternativ: