Tilføj en genvej til steder, du ofte besøger

Tilføj en widget, på din startskærm, så du hurtigt kan få oplysninger via Google Maps-appen. Du kan også gemme dine vigtige steder som genveje, så du hurtigt kan få en rutevejledning til dem.

1. Stryg fra venstre mod højre på låseskærmen på din iPhone eller iPad, indtil du kan se en liste med widgets.
    Stryg til højre
  2. Rul ned til bunden, og tryk på Rediger.
    Stryg op Tryk på Rediger
  3. Tryk på Tilføj Plus Maps Google-rejsetider.
    Tilføj widget
  4. Tryk på OK. Din forventede transporttid vises på skærmen "I dag", når du tilføjer din widget.
  5. Hvis du trykker på Hjem eller Arbejde, kan du se en rutevejledning til dit hjem eller arbejde i Google Maps-appen. Hvis du ikke har gemt din hjemme- eller arbejdsadresse, kan du få flere oplysninger om, hvordan du angiver din hjemme- eller arbejdsadresse.
    • Hvis du vil tilføje andre gemte steder, skal du fra låseskærmen stryge til widgetten Google-rejsetider og så trykke på Rediger genveje. Du kan tilføje op til tre steder mere.
  6. Valgfrit: Hvis du bruger 3D Touch, skal du: