Se publicerade bilder

Du kan när som helst få åtkomst till eller radera alla bilder som du har publicerat på Google Maps.

Hitta dina publicerade sfäriska foton

1. Öppna Google Maps-appen Maps på din telefon eller surfplatta med Android.

2. Tryck på Bidra Bidra följt av Se bidrag.

Hitta dina samlingar på gatunivå och Photo Path-foton

Du hittar dina publicerade samlingar på gatunivå och Photo Path-foton i Street View Studio. Öppna Street View Studio i webbläsaren på din dator eller mobila enhet.

Tips: Photo Path-foton är inte längre en funktion som stöds. Det går inte att publicera nya Photo Path-foton på Google Maps.