Se på eller rediger tidslinjen din

Ved hjelp av tidslinjen i Google Maps kan du finne igjen stedene du har vært, og rutene du har fulgt. Tidslinjen er privat – det er bare du som kan se den.

Se hvor du har vært

Du kan se hvor langt du har reist, og hvordan du har kommet deg fra sted til sted, for eksempel til fots, på sykkel, med bil eller offentlig transport. Avhengig av hvilket land du bor i, vises avstandene i engelske mil eller kilometer på tidslinjen.

1. Åpne Google Maps.
  2. Logg på med Google-kontoen du bruker på mobilenheten din.
  3. Klikk på Meny Meny øverst til venstre.
  4. Klikk på Tidslinjen din Tidslinje.
  5. For å se en annen dag eller måned, klikk på DAG øverst.
  6. Velg dagen du ønsker å se på.

Tips: For å se steder du nylig har besøkt, klikk på Meny Meny og deretter Dine steder og deretter Besøkt.

Endre tidslinjen

Hvis informasjonen om et sted på tidslinjen ikke stemmer, kan du redigere stedet og tidspunktet du var der.

1. Gå til tidslinjen på datamaskinen din.
  2. Finn stedet du ønsker å endre på tidslinjen, og klikk på nedoverpilen.
  3. Angi det riktige stedet, eller søk etter stedet i søkefeltet.
  4. Klikk på tidsangivelsen for å redigere tidspunktet du var der.

Fjern bilder

Bilder du laster opp til Google Foto, vises på tidslinjen din. Hvis du fjerner bilder fra tidslinjen, slettes de ikke samtidig fra Google Foto.

1. Gå til tidslinjen på datamaskinen din.
  2. Klikk på avkrysningsmerket øverst til høyre på hvert av bildene du ønsker å slette.
  3. Velg Fjern bildet.

Slett en dag

Viktig: Sletting av stedsinformasjon er permanent. Informasjonen kan ikke gjenopprettes.

1. Gå til tidslinjen på datamaskinen din.
  2. Klikk på dagen du ønsker å slette.
  3. Klikk på Fjern Fjern øverst til høyre i panelet til venstre.
  4. Velg Slett dagen.

Slett posisjonsloggen

Viktig: Sletting av stedsinformasjon er permanent. Informasjonen kan ikke gjenopprettes.

Slik sletter du posisjonsloggen:

1. Gå til tidslinjen på datamaskinen din.
  2. Klikk på Fjern Fjern nederst til høyre. Du kan også klikke på Innstillinger Innstillinger.
  3. Velg Slett hele posisjonsloggen.

Slå på posisjonsloggen eller sett den på pause

Når du slår på posisjonsloggen, registrerer Google posisjonsdata og steder i Google-kontoen din. Slik slår du på posisjonsloggen eller setter den på pause:

1. Gå til tidslinjen på datamaskinen din.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger og deretter Slå på posisjonsloggen eller Sett posisjonsloggen på pause.

Tips og triks

Se hjemme- og jobbadressen din på tidslinjen

Hvis du har lagret hjemme- og jobbadressen din, vises de på tidslinjen.

Finn ut hvordan du legger inn hjemme- og jobbadressen din.